To je to što me zanima!

Najveći kooperant 3. Maja utajio 90 mil. kuna poreza

Poduzetnika Matu Markanovića (53) sumnjiče da je od 2006. do 2009. izbjegavao plaćati poreze, a uz to nije ni uplaćivao doprinose i druga davanja
Vidi originalni članak

Riječkog poduzetnika i najvećeg kooperanta brodogradilišta 3. Maj, Matu Markanovića (53) iz Ike, policija sumnjiči za neplaćanje gotovo 90 milijuna kuna poreza i doprinosa. Riječka policija vlasnika i direktora tvrtki Tekol-Teri i Teri-Crotek sumnjiči da je od prosinca 2006. do prosinca prošle godine izbjegavao plaćati poreze, doprinose i druga davanja. U tom periodu račun njegove tvrtke bio je blokiran. Markanović je svoja potraživanja naplaćivao ugovorima o cesijama koje su dužnici sklapali s njegovom drugom tvrtkom. Policija ga je kazneno prijavila Državnom odvjetništvu zbog zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju. Njegove su tvrtke najveći kooperanti riječkog brodogradilišta za radove antikorozivne zaštite.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NihadSinanovic 28.11.2011.

    Sada ispaštaju radnici nek je na sramotu onima koji su to dopustili.

  • TESSA_1 16.06.2010.

    eto zašto naši jadni brodograditelji nemaju plaće i primorani su štrajkat glađu dok Jaca laže narodu o krizi i recesiji, pa oni su to stvorili svojom krađom!! ljudi u Hrvatskoj smo mogli živjeti kao carevi samo da su malo pametniji i pošteniji vodili državu, a mi?? do kada čemo mi kao narod šutjeti i ovo trpjeti?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare