To je to što me zanima!

Zidićem blokirao put ka moru u Turnju i dodao novi detalj: Zidić sada ima ogradu sa šiljcima!

Kako neslužbeno doznaje Zadarski, graditelj iz Turnja smatra kako se radi o njegovoj parceli, dok drugi susjedi smatraju kako je zdanje podigao na općinskom zemljištu
Vidi originalni članak

Evo situacija se razvija. Susjed je stavio i ogradu na zid tako da prolaznicima sad zasigurno nema prolaza, rekao je mještanin Turnja za Zadarski.hr, mjesta gdje je početkom tjedna mještanin podigao zid na lokalnom putu.

Još u ponedjeljak je komunalni redar izašao na teren i složio zapisnik. Posred puta zatekao je zidić dva metra dug i metar visok. Kako neslužbeno doznaje Zadarski, graditelj smatra kako se radi o njegovoj parceli, dok drugi susjedi smatraju kako je zdanje podigao na općinskom zemljištu.

Osim toga, kažu, nelegalno je zazidao i nekoliko susjednih zidova.

Kako bi razriješili situaciju, pozvana je građevinska inspekcija, ali i policija. Dok ne razriješe dilemu, zid će ostati stajati.

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • vinja 09.10.2021.

    I sad će "slučaj zidića" razmatrati nekoliko godina. Inače u normalnom gradu vrlo je jednostavno saznati koji dio zemljišta ili koja čestica pripada kao vlasništvo određenoj osobi. Treba samo izvaditi posjedovni list. Druga je stvar ako je općina s nekim mešetarila pa dala česticu koju po prostornom planu nije smjela dati.

  • Babuka 09.10.2021.

    Ah ti gospe...to je moje,biži ća tipično dalmatinski.

  • fridulina 09.10.2021.

    A stvarno nam je dosta na moru ovih i ovakvi ponašaju se ako su blizu mora da je njihovo sve!To treba rušiti odma i sve takve ograde ,zidove itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare