To je to što me zanima!

Nakon 13 godina stečaja Namu prodaju za 223 milijuna kuna

Nama dobavljačima duguje 105,3 milijuna kuna, a dug prema državi popeo se na 180 milijuna kuna. Da pokrije sva dugovanja, prodavat će je za 223 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Nekadašnji luksuzni hotel u centru Zagreba, poznatiji kao slavna robna kuća Nama, 13 godina je u stečajnom postupku. Stečajni upravitelj Damir Mikić za Jutarnji list je najavio kraj Namine agonije. 

- Stečaj Name uskoro bi trebao biti okončan, što znači da bi bio dovršen prestankom  njenog postojanja - rekao je Mikić i dodao kako se nada da će agonija biti gotova već iduće godine. 

Nama dobavljačima duguje 105,3 milijuna kuna, a dug prema državi zbog kamata se popeo na 180 milijuna kuna. Da pokrije sva dugovanja, prodavat će je za 223 milijuna kuna. Kupca se traži za Namu na Kvaternikovom trgu. 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 2xklik 15.07.2013.

    pa da prodaju samo zgradu na toj lokaciji dobili bi puno više, a ovo prodaja samo da se proda i to još ispod cijene koja nece niti dugove pokriti ??? to može biti samo dogovor nekakav ispod stola što je uobičajno kod nas, te se takvim stvarima ne treba niti čuditi ( imaš firmu koju prodaješ, firma je dužna 100 kn a ti ju prodaš za 70kn. pa se nkon godine dana sjetiš da je nekretnina firme vrijedila 150 kn ali sad je kasno)opet ce nas kao i sa T-com om netko za malu lovu dobit ce sve

  • svanuće 15.07.2013.

    Lopov kad nešto ukrade ne radi realnu procjenu,on samo želi doći do nekih para ,sve ostalo (hrpa tragedija )nije važno.Gdje je gospođa Šola (odlikovana ,nagrađivana)?

  • ŠtangaŽelezni 15.07.2013.

    Imam osječaj da bu ubrzo pisalo umjesto Nama Konzum :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare