To je to što me zanima!

Nakon 40 godina opet u Lijepoj našoj: Vratit ću se s obitelji!

Želim da suprug i naša djeca po prvi put vide kontraste i raznolikosti, te prirodne ljepote i susretljive ljude kojih je teško bilo gdje naći, kaže Ivanka iz Australije
Vidi originalni članak

Na zlatni pir bjelovarskog para Danice (74) i Martina Bilića (76) održanog u nedjelju, stigla je i rodbina iz daleke Australije. Među njima je i 44-godišnja Ivanka Černi, iz Canberre, glavnog grada najudaljenijeg nam kontinenta. 

Ova zanimljiva žena koja je u Hrvatsku došla u pratnji najmlađe sestre Suzane i brata Đure, ne može se kao ni oni nahvaliti ljepotama kraja kojeg je nakon 40 godina ponovo posjetila. 

- Imala sam četiri godine kad sam zadnji put bila u Hrvatskoj, tako da se ne sjećam puno detalja. Ovo što sam vidjela za kratko vrijeme koliko sam u domovini mojih i suprugovih roditelja me oduševilo. Planiram da iduće godine cijela obitelj posjeti Hrvatsku. Da suprug koji isto tako nije bio godinama i naše četvero djece po prvi put vide kontraste i raznolikosti, te prirodne ljepote i susretljive ljude kojih je teško bilo gdje naći – kazala nam je gospođa Ivanka. 

Komentirajući zlatni pir svojih rođaka, Ivanka je rekla kako su joj tetak Martin i tetka Danica, koja je ove godine bila izabrana za 'Ponos Hrvatske' svoju bračnu dugovječnost vide u toleranciji i razumijevanju. 

-Tu ću formulu primijeniti i ja u svojoj obitelji – kazala je gospođa Ivanka na kojoj godine nisu ostavile veliki trag. 

Uostalom, kako i bi kad je prije 26 godina, kao 18-godišnja djevojka pobijedila na izboru za najljepšu Hrvaticu u Australiji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ilijas 08.09.2012.

    Nema tu nista komplicirano,nisam pismen ali sam savrseno shvatio tekst od prve,jedino mi nije jasno STA CE OVDJE,? i moj se brat vratio iz inostranstva ali vise ni sam nezna zasto?""da vide ljude koje je tesko bilo gdje drugdje naci""= slazem se sa tim???ha,ha

  • stevo đurić 06.09.2012.

    vladin plaćeni oglas!

  • Tiranosaurus 06.09.2012.

    Ne vračajte se! Država će vam uzeti i zadnji dolar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare