To je to što me zanima!

Nakon eksplozija u vojnoj bazi, planula je tvornica u Tokiju

U ponedjeljak je u američkoj vojnoj bazi kod Tokija odjeknulo nekoliko eksplozija. Nekoliko sati nakon toga planuo je požar u tvornici čelika. Evakuirano je 600 ljudi
Vidi originalni članak

Veliki  požar izbio je u ponedjeljak u tvornici koja izrađuje čelične cijevi u Tokiju. Tvornica se nalazi u blizini zračne luke Haneda. Snimke i fotografije pokazuju ogroman oblak dima koji se podiže u zrak u ponedjeljak u 11.36 sati po lokalnom vremenu, javlja AFP. 

Lokalni mediji javljaju da je evakuirano oko 600 radnika. Požar se navodno proširio i na susjednu tvornicu kozmetike. Zasad nema informacija o ozlijeđenima. U zračnoj luci tvrde da požar nije utjecao na zračni promet. 

Požar je buknuo samo nekoliko sati nakon niza eksplozija koje su odjeknule u američkoj bazi u blizini Tokija. Zasad nema informacija da su ta dva incidenta povezana. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • FPS95 24.08.2015.

    sad će sjeverna koreja reći mi smo to napravili ovo je samo upozorenje

  • Su8Z3r0_1 24.08.2015.

    Zanimljivo.NE POSTOJI "tvornica čelika" - to se zove "čeličana" I naravno da "nema utjecaja na zračni promet", ali malo sutra. Nek motori usisaju to što je u tom oblaku - pa će ti bit zanimljivo kad počnu kašljat od sitne čađe. A bog zna što je u stvari grunulo ? Može jedino grunut trafo za visoke peći, ali to ne bi bila onda ovakva oblačina. Valjda..

  • Guest_user_38112 24.08.2015.

    uništavaju dokaze novog virusa, zombiji dolaze :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare