To je to što me zanima!

Nakon Glavaša: I Furio Radin definitivno 'otpilio' Karamarka

Predstavnik talijanske nacionalne manjine Furio Radin smatra kako preslagivanje nove većine ne bi bilo dobro za Hrvatsku te da on zaziva nove izbore, za što će i glasati u Saboru
Vidi originalni članak

Ja sam u ovim okolnostima za nove izbore. To je jasno iz činjenice što nisam glasovao za ovu Vladu i proračun, što znači da dolazim iz oporbe. Jedna nova vlada, kako sad vidimo stvari bila bi kratkog vijeka i nestabilna. Ne zato što bi u njoj bili zastupnici različitog profila, bilo je i u prošlosti takvih, nego zato što su napetosti unutar samih stranaka. Za jednu novu Vladu trebalo bi se dogoditi nešto spektakularno jer vuk dlaku mijenja, ali ne i ćud - rekao je Furio Radin za Rovinj FM dodavši kako se nada da će na sljedećem sastanku predstavnika nacionalnih manjina donijeti zajednički stav.

- Treba se znati što znači zajedničko mišljenje. To znači mišljenje pet zastupnika nacionalnih manjina. Ne možemo računati na sličan stav zastupnika koji su do sada podržavali Vladu. Trebat ćemo razjasniti i stav da ćemo glasati protiv povjerenja Vladi, za to da ova Vlada završi svoj mandat: Mi nismo potpisali za nikoga, nikakvog novog mogućeg mandatara i raspuštanje Vlade jer mislimo da se najprije mora raspravljati o ostavci ove Vlade, tj. o odgovornostima ove Vlade jer je sve tamo i počelo - istaknuo je predstavnik talijanske nacionalne manjine

HDZ, koji poručuje kako ima  potrebnih 76 ruku za novo preslagivanje Vlade na čijem bi čelu bio sadašnji ministar financija Zdravko Marić, sad bar zna na čemu stoji kad je u pitanju Furio Radin. A manjinski zastupnici su im itekako potrebni za stvaranje nove većine bez Mosta.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • nijetebriga 13.06.2016.

    Vecina bjezi od Karamarka a on jos uvijek i njegovi ptrckali govore da imaju dovoljno ruku...To svaki broji svoje dvje umjesto jedne, ili?.

  • nijetebriga 13.06.2016.

    Vecina bjezi od Karamarka a on jos uvijek i njegovi ptrckali govore da imaju dovoljno ruku...To svaki broji svoje dvje umjesto jedne, ili?.

  • svanuće 13.06.2016.

    Zlo nas je veliko snašlo sa ovim i ovakvim prvim potpredsjednikom i radom za mađare .

Komentiraj...
Vidi sve komentare