To je to što me zanima!

Nakon groma u penisu, ne ide van iz kuće ako sijeva

NE SJEĆA SE UDARA: Zoran Jurković (35) vozio se biciklom. Na putu ga je udario grom i izašao kroz penis. Spasile su ga gumene čizme i kotači
Vidi originalni članak

Ne sjećam se trenutka kad me je udario grom. Znam da sam se probudio u automobilu tih ljudi i imao opekline po tijelu. Rekli su mi da je grom izašao kroz penis pa me je to malo brinulo, no nakon liječenja u bolnici sve je u redu. Zezali su me prijatelji zbog toga, a ja sam im govorio da ću možda imati neke nadnaravne sposobnosti. Ali ih, nažalost, nemam. Oporavio sam se u potpunosti i danas nemam nikakvih posljedica, rekao je Zoran Jurković (35) iz Vukovara. On se u rujnu 2007. na biciklu vozio na posao. Uhvatilo ga je olujno nevrijeme. Na sebi je imao radno odijelo i gumene čizme. Crne oblake parale su munje.
Odjednom se iznad njega prolomio snažan zvuk groma. Zadnje što je vidio bila je munja. Pao je na cestu bez svijesti. Zoran je oko struka imao zakačen MP3 i slušalice u ušima. Grom koji ga je udario slijedio je žicu pa je tako izašao kroz penis. Spasili su ga prolaznici koji su ga odveli u bolnicu. Bio je izgoren po prsima i smrdio po paljevini. Danas se Zoran okrenuo vjeri. Nije našao stalni posao i živi s majkom. Još ga zovu 'gromoviti'. Zoran kaže da se nikad nije bojao gromova, no ne izlazi iz kuće ako baš ne mora.

GROM GA JE POGODIO DOK SE VOZIO NA BICIKLU
Bicikl je vozio u radnom odijelu i gumenim čizmama. U ušima je imao slušalice od MP3-ja, koji je nosio oko pasa. Grom je udario ravno u žicu te je slijedio i završio u penisu. Od sigurne smrti su ga spasile čizme i kotači na biciklu, ali i činjenica da grom nije prošao kroz cijelo tijelo pa tako nije došlo do smrtonosnog 'uzemljenja'. Našli su ga prolaznici  prevezli u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • crnabitanga 04.03.2010.

    Udarile te MUNJA, ne GROM. Grom je zvuk koji slijedi nakon munje (pražnjenja)...

  • skolic3 04.03.2010.

    joj,daj više s tim sviscima i čokoladama...dosta.

  • blackwolf 04.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare