To je to što me zanima!

'Nakon koalicije s HDZ-om, u stranci su mislili tek o plijenu'

Nakon potpisivanja sporazuma s HDZ-om, kad smo vidjeli da ćemo doći na vlast svi zajedno, da ćemo obnašati dio vlasti, onda su neki apetiti porasli, rekla je
Vidi originalni članak

Željela sam da pokažemo da na političkoj sceni može postojati stranka koja će dokazati ljudima da se politika može voditi pošteno. Nažalost, idu sada izbori, možda ima i poštenja, ali isto tako i borbe za foteljama. Ministarstva su već podijeljena. Plijen je podijeljen. Ne vidim se u tome. Ne vidim se u takvom načinu vođenja politike, rekla je Ruža Tomašić za Večernji list nekoliko sati nakon što je dala ostavku na mjesto predsjednice stranke HSP dr. Ante Starčevića. 

- Nakon potpisivanja sporazuma s HDZ-om, kad smo vidjeli da ćemo doći na vlast svi zajedno, da ćemo obnašati dio vlasti, onda su neki apetiti porasli - pojasnila je.

Za Dnevnik Nove TV je kazala i kako su joj radili iza leđa dok ona nije imala pojma:

- Ja sam trebala biti lijepi izlog, propagirati svoje, a iza leđa se radilo. Nakon toliko opominjanja, dva puta sam rekla da ću napustiti stranku ako se to nastavi, dobila sam odgovor da se više nikad neće nastaviti. Nastavilo se istim tijekom, Ja imam 56 godina, ja doista nemam razloga da trpim neistinu.

Na pitanje kako će njezinu ostavku podnijeti HDZ, kazala je da ne razmišlja o tome, niti je išta kalkulirala. 

- Radim ono što mi moja savjest kaže da radim. Moja savjest mi je rekla da mi tu više nije mjesto - pojasnila je.

Po pitanju predsjedničkih izbora kazala je kako i dalje tvrdi da je Kolinda Grabar Kitarović najbolje rješenje iako je "imala par nezgodnih izjava".

Idi na 24sata

Komentari 88

  • mik 05.11.2014.

    Hijene su uvijek mislile samo na plijen, i drago mi je što si spremna s njima surađivati !

  • DomagojTaropolu 04.11.2014.

    Kolinda je pravi izbor, ne događa se često da žene podupiure ženu u politici! Tako da mi je dragoi vidjeti da Ruža Tomašić stoji na svojim pozicijama i dalje podupire kandidatkinju desnice! Sve sange treba okupiti kako bi se država konačno pokrenula i krenula prema naprijed i više se integrirala a ne mislila samo na regiju i dugove nastale raspoadom Jugoslavije, jer u konačnici svi mi plaćamo te računme, od švicarskih banaka i međiunarodnih institucija do međunqarosdnih sporova oko granica!

  • stuntman 04.11.2014.

    Koalicija srama i beznađa ubrzo se našla u problemima...Karamarko Ružu podcijenio, Kolindu precijenio, a sebe još uvijek smatra velikim bijelim čarobnjakom koji je sa svojim vilenjacima već podijelio plijen a nama želi prodati iluziju Ružo, ovo je bilo hrabro sč

Komentiraj...
Vidi sve komentare