To je to što me zanima!

Nakon operacije raka dojke Britanka je dobila na lutriji

Nicky (43) na lutriji je osvojila 21 milijun kuna. Sretnu vijest podijelila je samo sa najužom obitelji. Nakon zabave otišla je u bolnicu na kemoterapiju
Vidi originalni članak

Britanka Nicky Cusack (43) u sreću nije vjerovala, jer se već godinama borila sa rakom dojke. Njezin životni jackpot bio je kada su joj liječnici rekli da će preživjeti tumor. Ova godina bila joj je najgora u životu jer je bila na dvije operacije kako bi joj kirurzi uklonili zloćudni tumor, a prije operacije su ju napali psi dok je od njih branila svoju djecu koja su se igrala u parku. No, posljednjih dana stvari su napokon išle u korist nesretne Nicky. Odlučila je uplatiti listić u britanskoj lutriji. Dala ga je kćeri da provjeri brojeve koje su izvukli na televiziji.
- Jednostavno nismo mogle vjerovati vlastitim očima. Napokon se i meni posrećilo - kratko je rekla euforična majka. Na lutriji je prošle srijede osvojila 2,5 milijuna funta (oko 21 milijun kuna). U nedjelju je na rođendanskoj zabavi, koju je priredila za svoga oca, najužoj obitelji povjerila kako je osvojila novac na lutriji.
- Nadam se da će ovo Nicky donijeti sreću koju zaslužuje - rekao je njezin otac Les. Nakon zabave Nicky je otišla u bolnicu na kemoterapiju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Spir1t 07.07.2009.

    zivot barem nesto otplati, znam jednu zenu u mom selu mater ju je tukla kao malu i odnosila se lose prema njoj, i kasnije je dobila na lutriji oko 3 milijona , zivot joj je barem dio otplatio...

  • ribrane 07.07.2009.

    Svaka cast,evo sto je svijet i Europa,imenom i prezimenom,a ne kao kod nas... Nepoznati dobitnik,ma kome oni prodaju pricu...Poznati su dobitnici nasih jack pota,sve se zna,samo se nesmije pricat! Gdji neka je sretno,love sad ima a dat ce bog i boljeg zdravlja!!! SRETNO!!!

  • black_girl 07.07.2009.

    Baš mi je drago,nek je dobila

Komentiraj...
Vidi sve komentare