To je to što me zanima!

Nakon orgija djeci od 14 g. djelili pilule za 'dan poslije'

Škola Kraljice Elizabete roditeljima 630 učenika poslala je pisma u kojima ih obavještava kako je većina djevojčica pijana sudjelovala u orgijama
Vidi originalni članak

Zabava osnovnoškolaca u malenoj zajednici Wray u Lancashireu pretvorila se u orgije u štaglju. Jedan dječak završio je u bolnici zbog trovanja alkoholom, a djeca su pokušala i provaliti u ljekarnu kako bi se domogli nečega 'za opuštanje' nakon što su potrošili svoju zalihu droge. Gradić je šokiran činjenicom da se djeca u toj dobi upuštaju u spolne odnose, a učitelji su roditeljima, a i djeci nakon orgija rekli da se 'pripreme na najgore' i počeli dijeliti pilule za 'dan poslije'. Škola Kraljice Elizabete poslala je pisma roditeljima 630 svojih učenika u kojima ih obavještava kako je većina djevojčica bila pijana i sudjelovala u orgijama te ih upozoravaju na moguće neželjene trudnoće.
- Morali smo pomoći većini djevojčica nakon toga užasnog događaja. Sve su bile prepijane da bi mogle vladati sobom, a to ih je iskustvo jako uznemirilo, kaže zamjenica ravnatelja Alison Hughes. Zabavu u štaglju su organizirala dva učenika, no roditelje je navodno zbunila printana pozivnica zbog čega su mislili da je sve pod nadzorom odraslih, piše Daily Mail. U orgijama je sudjelovalo 70 učenika od 200 koliko ih je bilo na zabavi.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mekana 21.03.2008.

    ma to su totalni debili od djece.glume jeli velike oni još nemaju poja što ih očekuje

  • Goge61 21.03.2008.

    Nema čuđenja, ni zaprepaštenja! Nekada se moralo biti u kući do 21h, danas se izlazi u 23h! Primjer grada Splita, u kojem je najmlađa trudnica iz osnovne škole, ostale su u srednjoj! Vjerojatno zaprepaštene mamice u prvi tren zdvajaju nad sudbinom svojih slatkih djevojčica, a domalo će se šetati splitkom rivom i biti sretne kada ih se upita je li to njihovo dijete! Za sve su sami krivi, nema odgoja, nema razgovora, daj klincu lovu i miran si! Posljedice su na žalost dugoročne!

  • mytzek 21.03.2008.

    Ovo je za Guinnesovu knjigu rekorda - najviše jumfova skinutih na jednom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare