To je to što me zanima!

'Nakon otvaranja terasa, pogorša li se situacija, morat ćemo povlačiti druge korake'

Vjerojatno se neće svima isplatiti otvaranje, ovisno o lokaciji, veličini terase, ali to sada možemo relaksirati kao mjeru - rekao je Beroš.
Vidi originalni članak

Danas je točno godinu dana od pojave prvog slučaja zaraze covida-19 u Hrvatskoj. Dosad je hospitalizirano više od 28.000 covid pacijenata te je oboljelo i oko 13.000 zdravstvenih djelatnika. Od idućeg se tjedna, iako su brojke u laganom porastu, otvaraju terase kafića. Komentirao je to za N1 ministar zdravstva Vili Beroš.

GODINU DANA KORONE Što smo naučili u ovih godinu dana pandemije koronavirusa?

- Lokalni stožeri mogu donositi restriktivnije mjere, pa smo suglasni s Dubrovačko-neretvanskom županijom. U svakodnevnoj smo komunikaciji i njihov je potez pokazatelj odgovornosti. Danas je premijer najavio nove mjere, one će sutra biti predstavljene. Jasno je da za mnoge naše aktivnosti treba postojati epidemiološki okvir, a vrijedit će kao i onaj od prije – razmak među stolovima, gostima, higijena…Vjerojatno se neće svima isplatiti otvaranje, ovisno o lokaciji, veličini terase, ali to sada možemo relaksirati kao mjeru - rekao je Beroš.

SJEDNICA VLADE Plenković: 'Od 1. ožujka otvorit ćemo terase kafića, dozvoljeni i treninzi u zatvorenom prostoru'

- Nakon otvaranja terasa, pogorša li se situacija, morat ćemo povlačiti druge korake - dodao je Beroš. Što se tiče cijepljenja preko reda rekao je kako će Povjerenstvo provjeravati je li dolazilo do preskakanja reda u cijepljenju, rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 25.02.2021.

    Da na jesen kad sezona zavrsi, kad se koronasi vrate u svoje zemlje ... krece repriza

  • 25.02.2021.

    Ima njih 600 tisuća koji su za Berinja i njihove mjere.Ima i onih nekih milion i nešto kojih se ništa ne tiče , ništa ne vide,ne čuju, ne bune se.

  • 25.02.2021.

    Ja predlažem da taj drugi korak bude da daš ostavku

Komentiraj...
Vidi sve komentare