To je to što me zanima!

Nakon poroda preusko su je sašili pa se nije mogla seksati

Britanka Michelle (30) zbog komplikacija koje su nastupile nakon poroda nije mogla hodati, sjediti, stavljati tampone niti se seksati. Zbog svega je trpjela jake bolove
Vidi originalni članak

Britanka Michelle (30) je prije sedam mjeseci rodila svoje prvo dijete, a zbog komplikacija koje su nastupile nakon poroda živjela je u bolovima zbog kojih, između ostalog, nije mogla imati spolne odnose sa svojim suprugom. 

Naime, do komplikacija je došlo zbog epiziotomije, postupka kojim se neposredno prije poroda ili za vrijeme poroda radi kirurški rez međice kako bi se povećao vaginalni otvor i time olakšao izlazak djeteta iz maternice. Liječnici su nakon poroda rez sašili prečvrsto i previše približili kožu ulasku u vaginu zbog čega je Michelle trpjela bolove, piše Daily Mail. 

Bol je osjećala dok je hodala, sjedila, dizala se, tampone nije mogla koristiti, a seks nije dolazio u obzir. 

Agonije se riješila kada se za pomoć obratila doktorici Dawn koja je nakon pregleda zaključila da je Michellina vagina oštećena, te ju je uputila specijalistu koji je malom operacijom rekonstruirao ulaz u vaginu. 

Samo 12 tjedana nakon operacije Michellin život se vratio u normalu i sada će napokon moći raditi na proširenju svoje obitelji. 

Idi na 24sata

Komentari 205

  • tatamlata 01.04.2013.

    A slike? A pečat?

  • tegla ajvara 26.03.2013.

    cisto sumnjam da je zena htjela da ovo zavrsi u novinama

  • ujo66 26.03.2013.

    koga briga sto je njena smrdljiva vagina zakrpljena dva punta vise i zbog ne prozracenosti zaudara na nekoliko metara

Komentiraj...
Vidi sve komentare