To je to što me zanima!

Nakon potresa na cestu je pala gromada: 'Ljudi su uznemireni, neki su morali napustiti kuće'

Jedan od mještana Golije, gdje je bio epicentar potresa, rekao je kako dio mještana morao napustit svoje kuće, a sve dok se potresi nisu smirili
Vidi originalni članak

Potres jačine 5,4 stupnjeva po Richteru pogodio je Crnu Goru u četvrtak u 4.06 sati. Epicentar je bio na dubini od 14 kilometara, pet kilometara jugozapadno od mjesta Čarađe u općini Nikšić. Zbog odrona, koji je prouzrokovan potresom, promet prema graničnom prijelazu Krstac je bio zatvoren. Mještani su izašli na ulicu i raščistili put kako bi policija mogla proći.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portal RTNK javlja kako su odroni na više prometnica u Goliji, pa se preporučuje oprez svim sudionicima u prometu. Portal javlja i kako su tamošnji mještani uznemireni, te da je na većini objekata nastala šteta.

ZATRESLA SE CIJELA REGIJA Crnogorski seizmolozi: Nakon potresa je uslijedilo još 30-ak slabijih, moguće su manje štete

- Pojedinci su u selu Jasikovica morali napustiti svoje kuće dok potresi nisu prestali - rekao je jedan od mještana Golije. 

Dragoljub Manojlović, predsjednik Mjesnog odbora Krstac rekao je portalu Vijesti da je u Goliji, gdje je bio epicentar potresa, nastala materijalna šteta. 

PREKO TISUĆU REAKCIJA Crnogorci nakon potresa: 'Cijela Juga se probudila prije nas. Mi javimo sutra jesmo li na broju'

- Srušena je štala, a iz svakog sela u Goliji me zovu i kažu mi da su im popucale kuće, štale i da je dosta oštećenih krovova. Na cesti Nikšić - Krstac ima više odrona - rekao je Manojlović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare