To je to što me zanima!

Nakon sastanka s nepoznatom ženom, pronašli su ju mrtvu...

SAD: Policija je mrtvo tijelo Sydney našla na otvorenom prostoru te su ga odvezli na obdukciju. Zasad se ne zna što joj se dogodilo. Njezina ju je obitelj živu vidjela zadnji puta 15. studenog
Vidi originalni članak

Sydney Loofe (24) iz Lincolna u Nebraski je nestala nakon što je otišla na sastanak sa ženom koju je upoznala preko interneta. Beživotno tijelo djevojke nađeno je tri tjedna kasnije. Obitelj nestale Sydney je objavila na Facebooku vijest da je njezino tijelo nađeno u ponedjeljak.

Policija je mrtvo tijelo Sydney našla na otvorenom prostoru te su ga odvezli na obdukciju. Zasad se ne zna što se dogodilo nestaloj djevojci. Njezina ju je obitelj živu vidjela zadnji puta 15. studenog.

Tada je otišla na sastanak s Bailey Boswell (23) koja je potvrdila da je bila sa Sydney satima prije nego je prijavljen njezin nestanak. Boswell je uhićena prošli tjedan zbog slučaja droge koji zasad nije povezan s nestankom Sydney Loofe.

Uhićen je i Aubrey Trail (51), cimer uhićene Boswell. On je optužen i za nelegalno posjedovanje oružja. Što se tiče slučaja nestale Sydney Trail je rekao:

- Nikada nisam ubio nikoga u svom životu i nikada nisam povrijedio ženu, i shvatite to kako hoćete, javlja BBC.  

Idi na 24sata

Komentari 41

  • škver 09.12.2017.

    Meni nema žaljenja,pamet u glavu !!!

  • anita789 09.12.2017.

    ovakvi se slučajevi događaju svaki dan zbog interneta....stvarno neka "vijest" ...

  • Sky Fighter 09.12.2017.

    To samo potvrdjuje koliko su većina neobrazovani a upravo takvi su najglasniji u promicanju liberalizma ne prepoznavajući opasnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare