To je to što me zanima!

Nakon sudara kod Ivanje Reke cisterna blokirala autocestu A3

Cisterna se nakon sudara s autom prepriječila na autocesti A3, kod naplatnih kućica Ivanja Reka. Promet je bio blokiran više od tri sata. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Nakon sudara s automobilom, cisterna Croplina ostala je oko 10.15 sati prepriječena na autocesti A3, dva kilometra od naplatnih kućica Ivanja Reka. U sudaru nitko nije ozlijeđen, a cisterna je bila prazna, izvijestila je zagrebačka policija. 

HAK je javio kako je prekinut promet autocestom od Ivanje Reke do Rugvice, a vozače su slali na alternativne pravce. Policija je izvijestila kako je promet autocestom otvoren u 13.28 sati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ValentinaGreguric 24.03.2011.

    bravo cicba!!! moj muž vozi u pro plinu a ne u croplinu!!!! i nije kriv!!!

  • Mathauser 23.03.2011.

    Bravo "cicba", još malo da uputimo narod, inače po još nepotvrđenoj informaciji automobil slovenskih tablica uključujući se u promet iz zaustavnog traka izletio pred kamion. Nisu uvijek vozači kamiona krivi za svaki ***** u prometu.

  • bozanic 23.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare