To je to što me zanima!

Nakon svađe sa ženom, pijani policajac zapucao iz pištolja

Protiv policajca, koji je u nedjelju pucao iz službenog pištolja nakon svađe sa suprugom, pokrenut je postupak suspenzije, a zadržali su ga u zatvoru na 14 dana, rekli su iz zadarske policije
Vidi originalni članak

Policajac (41) izvikao se na suprugu u obiteljskoj kući u Svetom Filipu i Jakovu kod Zadra u nedjelju oko 21.30 sati. Potom je otišao u sobu u kojoj nije bilo nikoga i kroz prozor ispalio hitac iz službenog pištolja. Bio je pod utjecajem alkohola od 1,4 promila, a u kući je u vrijeme incidenta bilo i njihovo troje malodobne djece.  

- Pokrenut je postupak njegove suspenzije, a prijavljen je za dva prekršaja, obiteljsko nasilje i neovlašteno pucanje iz vatrenog oružja. U sklopu kriminalističkog istraživanja koje još traje provjerava se ima li elemenata kaznenog djela - rekao nam je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije. 

Policajac je u ponedjeljak priveden u službene prostorije policije, gdje su mu oduzeli oružje, a potom i prekršajnom  sucu. On mu je odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju 14 dana. Do sad se za 41-godišnjeg policajca nisu vezali izgredi, a za sad nije poznato što je dovelo do ove iznimke.  

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Mergi 22.08.2018.

    A mi od njih očekujemo da će ti pomoć kada ih trebaš. Od takvih!!!

  • hrvatska kuna 22.08.2018.

    Kakva drzava takva i policija... Nista cudno

  • Živjela cenzura! 21.08.2018.

    Jel vojnici smiju kad odlaze kući, nesiti službeno oružje i ići kući tenkovima? Jel radiolog nosi kući rendgen i CT? Jel mineri iz kamenoloma nose kući eksploziv?

Komentiraj...
Vidi sve komentare