To je to što me zanima!

Nakon trudnog Amerikanca i Britanac na svijet donio dijete

Javnosti nepoznati transseksualni Britanac sam se pohvalio organizaciji za podršku transrodnim ljudima da je postao otac. Prema informacijama, rodio je prije 6 mjesci
Vidi originalni članak

Britanske novine objavile su kako je za sada nepoznati muškarac rodio dijete, piše Daily Mail. 'Muška majka' život je počela kao žena, no podvrgnula se operaciji i promijenila spol. Vjeruje se da je dijete rodio prošle godine, dok je bio muškarac. Stručnjaci tvrde da ukoliko pacijentu nije izvađena utroba, ništa ga ne sprečava da ima dijete. No, drugi tvrde da će nakon svega najviše patiti dijete koje neće znati treba li roditelja zvati mama ili tata. 

Detalje o neobičnoj maci otkrila je Joanna Darrell iz organizacije koja pruža podršku transrodnim ljudima. Rekla je da je muškarac u 30-godinama. Preporučili su mu drugu udrugu, no ipak ponovno se javio kako bi zahvalio na ukazanoj podršci. Tada se sam pohvalio kako je rodio dijete. Darrell tvrdi kako je dijete staro oko šest mjeseci i ne zna se radi li se o dječaku ili djevojčici. 

Potpune informacije o transseksualcu nisu poznate, no neki vjeruju da mu na operaciji liječnici nisu izvadili ženske spolne organe. 

Amerikanac Thomas Beatie iz Oregona na naslovnice je dospio 2008. godine kada je postao trudnica. Na svijet je donio troje djece. Bio je na operaciji te se sam umjetno oplodio spermom donora. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • MLADEN_5 27.02.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_46331 17.02.2012.

    Ako želi biti muškarac neka bude, odakle mu/joj majčinski osjećaji? Bolesno po mome.

  • gremlin1971 15.02.2012.

    bolesno neprirodno takve osobe su za umobolnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare