VIDEO Instruktor vožnje objavio šokantnu snimku prijetnje u Zagrebu: 'Odvalit ću ti šamar' | 24sata
Obavijesti

News

VIDEO Instruktor vožnje objavio šokantnu snimku prijetnje u Zagrebu: 'Odvalit ću ti šamar'

VIDEO Instruktor vožnje objavio šokantnu snimku prijetnje u Zagrebu: 'Odvalit ću ti šamar'
1

Zagrebački instruktor vožnje podijelio je snimku na kojem se vidi kako čovjek prilazi autu i izgovara uvrede i prijetnje: ' Kad ti zviznem šamarčinu majmune jedan '. Prijetnje je prijavio policiji

VIDEO

Ovakve prijetnje i napadi su postala naša svakodnevica. Video je snimljen u srijedu na poligonu u Zagrebu kad je jedan od učenika učio uparkirati auto. Čovjek je prvo lupio po autu, a onda je krenuo s uvredama i prijetnjama, kazao je zagrebački instruktor vožnje koji nam je poslao šokantnu snimku. Instruktor je prijetnje, kako kaže, prijavio policiji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Verbalni napad za vrijeme polaganja vozačke dozvole 01:31

- Momak!!! Kad ti jednu odvalim, Enes će ti morat platiti sahranu - prijetio je instruktoru čovjek sa snimke. Kako kaže, isti čovjek se također koristi poligonom. 

Instruktor dodaje da oni u ovakvim situacijama moraju ostati pribrani te da ne smiju napustiti vozilo, u suprotnom mogu izgubiti licencu za rad. Čovjek sa snimke se u jednom trenutku nagnuo kroz prozor te je počeo žustrije vikati i vrijeđati instruktora vožnje. 

- Ja ti majmune govorim jer mali ne gleda u nas koji idemo iza. Kad ti zviznem šamarčinu majmune jedan - vikao je čovjek sa snimke. 

Instruktor napominje da su ovakve situacije izrazito stresne za njih, ali i za najčešće mlade učenike vožnje te njihove roditelje. 

- Svima nam tom bude jako stresno, a ja nastojim ostati potpuno pribran. Učenici budu jako potreseni. Kad dođu doma roditeljima ispričaju što se dogodilo, pa onda i oni budu uznemireni pa me zovu i ja ih nastojim smiriti - zaključuje instruktor. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Vapaj brata poginulih Katarine i Stjepana: 'Zašto je Albanka iz zatvora puštena uz jamčevinu?'
POKRENULI PETICIJU

Vapaj brata poginulih Katarine i Stjepana: 'Zašto je Albanka iz zatvora puštena uz jamčevinu?'

Ovaj tragičan događaj ne smije proći neopaženo i bez pravedne kazne! Tražimo pravdu za naše najmilije, poručio je Viktor Đerek koji je u tragičnoj nesreći u travnju ostao bez brata i sestre