To je to što me zanima!

Nakon tučnjave jednog je mladića ubio, drugog ranio

Policija je u 3.45 sati uhitila muškarca (46) za kojeg sumnjaju da je nakon svađe pištoljem ubio Kornelija Martinovića (23) i ranio M. Gašpara (29)
Vidi originalni članak

Kako doznajemo iz bjelovarske policije, svađa nekoliko muškaraca u kafiću Tarkus u Ulici Matice Hrvatske prerasla je u tučnjavu na ulici. U jednom trenutku je muškarac ispalio tri hica od kojih je jedan pogodio Kornelija Martinovića (23). Teško ranjeni Martinović umro je u kolima Hitne pomoći na putu prema bolnici. Drugi metak je pogodio i M. Gašpar (29) u desnu natkoljenicu. Napadač je pobjegao, a policija je tijekom noći u mjestu kraj Bjelovara uhitila 46-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je ubio i ranio dvojicu mladića. Uz njega su na obavijesnom razgovoru i dvojica muškaraca koji bi trebali policiji razjasniti okolnosti ubojstva. Doznajemo da je jedan od njih priznao ubojstvo. Glasnogovornik PU Bjelovarsko - bilogorske, Dražen Medved, u prijepodnevnoj konferenciji za novinare kazao je da je pucnjavi prethodio verbalni sukob petorice muškaraca. Neslužbeni izvori kažu da je osumnjičeni 46-godišnjak, navodno Vladimir R., izašao iz kafića u društvu još jednog muškarca. Porječkali su se s trojicom mladića među kojima su se nalazili Martinović i Gašpar. Tada je došlo do fizičkog obračuna i pucnjave.
Poginuli Kornelije Martinović doselio je s obitelji u Bjelovar iz BiH prije 13 godina. Susjedi o pokojnom Korneliju, kao i o majci Mirjani i ocu Peri te dvjema sestrama govore sve najbolje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • joplin 14.04.2008.

    ja sam još u šoku...sigurno je drugo ako se neko \"voli\" tuči, ali drugo je dok je neko lud pa te upuca pištoljem. mislim...u šoku sam još uvije...znala sam kornelija i zna njegove...i taj ko je reko da di je neko iz BiH uvijek sranje, to malo bolje razmisli jer ovaj tip iz Kapele, mislim da je domaći...a možda u ovoj Hrvatskoj nije takva j...ksenofobija...i da tak nismo protiv svega vjerovatno bi sve bilo drugačije...niki nije zaslužil ovo, niko!!!

  • mestar_bj 13.04.2008.

    pa koki se volio tuc..al nije nikog ubio...i tuko se sakama a ne ko ovaj pistoljem doc pa ga ubit..al nece to proc samo tako jel se zna ko ga je ubio...

  • rolo14 12.04.2008.

    Za rođovu Pa šta da se volio tući uopće nije bija nasilnik zato ne seri ja ga znam. Koki-R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare