To je to što me zanima!

Nakon ubojstva supruge: Zoran Marjanović se ženi u zatvoru?

Srbija: Mrtvo tijelo pjevačice pronađeno je prošle godine u travnju na nasipu u Borči. Najnovije analize su pokazale da je na tom mjestu ubijena i da se grčevito borila za život
Vidi originalni članak

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubojstvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33) razmišlja o tome da se oženi u pritvoru. Zoran je pod istragom i još se skupljaju dokazi protiv njega, a istražuje se i njegova obitelj. On je prem pisanju medija u Srbiji nakon ženinog ubojstva počeo vezu sa Zoricom Zoke Mitrović. Navodno su oni bili u vezi i prije njezinog ubojstva i ona je izjavila, pisali su mediji, da je za Zorana spremna na sve.

Lijevo: Zorica Mitrović, desno Jelena Marjanović

Zoran ju želi oženiti i to što prije kako bi ga posjećivala u zatvoru. No brak mora odobriti sudac, a ako to odbije brak se može sklopiti u prisustvu samo jednog supružnika i opunomoćenika mlade. U tom bi slučaju mlada trebala pričekati da se stvore uvjeti za posjetu u zatvoru, piše Alo.

Mrtvo tijelo pjevačice pronađeno je prošle godine u travnju na nasipu u Borči. Najnovije analize su pokazale da je na tom mjestu ubijena i da se grčevito borila za život. Policija i dalje traži predmet kojim je izudarana po glavi.  

Idi na 24sata

Komentari 40

  • vidovic.matea 03.10.2017.

    Bljak! Fuj! Ženidba u zatvoru?! To je bilo bolesno,kad sam čula ovakvu sramotu i katastrofu. 😡😠😜

  • 02.10.2017.

    Ako je to istina, onda to radi da ona ne svjedoči protiv njega. Suoružnici čini mi se imaju na to pravo.

  • capronza 02.10.2017.

    Dajte dosta vise sa srbskom Crnom kronikom, pisete o njemu vec romane, koga to briga i koga to interesira, napisali ste vise nego zna srpska Policija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare