To je to što me zanima!

Nakon utakmice s Rusijom petardom su ozlijedili mladića

Zagreb: Mladić (27) je petardu poklopio metalnom posudom na kolniku, a nakon eksplozije krhotine metalne posude su pogodile 20-godišnjaka i teško ga ozlijedile
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 26-godišnjakom. Sumnjaju da su doveli u opasnost živote i imovinu općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnjaju da je mladić (27) 7. srpnja 2018. oko 23.25 sati, nakon nogometne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva između reprezentacija Hrvatske i Rusije u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu u blizini terase fast fooda na kojoj je tada bilo više ljudi zapalio fitilj, najvjerojatnije petarde. Petardu je u ruci držao 26-godišnjak.

Mladić (27) ju je onda poklopio metalnom posudom na kolniku, a nakon eksplozije krhotine metalne posude su pogodile 20-godišnjaka i teško ga ozlijedile. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policajci su podnijeli posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Policija zahvaljuje građanima na informacijama koje su doprinijele identifikaciji osumnjičenih kao i medijima na objavi fotografija.   

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare