To je to što me zanima!

Nakon zamjene tijela vratili su mu majku, pokopali je u Zadru

Ivanka Hrnjak trebala je biti pokopana na gradskom groblju u Zadru. Drug pokojnica u Salima na Dugom otoku. Ali je nekako došlo do zamjene tijela koja su potom ekshumirana i položena na svoja prava grobna mjesta
Vidi originalni članak

Ivanka Hrnjak (86) umrla je u ponedjeljak u svom domu u Zadru i trebali su je pokopati u četvrtak u poslijepodne na gradskom groblju Belafuža. No, zapravo je pokopana dan ranije u mjestu Sali na Dugom otoku! Tamo je pak trebala biti pokopana druga žena, ali je nekako došlo do zamjene mrtvih tijela.

Tijelo Ivanke Hrnjak ekshumirano je iz saljskog groblja i poslano brodom u Zadar u četvrtak oko 17 sati. Pokopali su je u petak u podne na zadarskom groblju Belafuža. Zamjena tijela u Salima obavljena je u četvrtak.

ZAMIJENILI IDENITET POKOJNICA Šok za obitelj iz Zadra: 'Majku su mi pokopali umjesto druge žene u Salima. Neoprostivo...'

Saljska obitelj nije htjela razgovarati o incidentu jer ne bi htjeli da netko dobije otkaz zbog greške koja je ispravljena, a Božidar Hrnjak, sin jedinac, zamolio je u petak da u miru pokopa umrlu majku.

Iz tvrtke Nasadi koja se bavi održavanjem groblja, ispričali su se i jednoj i drugoj obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • foša 22.01.2021.

    Bila malo “jača” marenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare