To je to što me zanima!

Naletio na policajca na motoru i srušio ga nasred raskrižja

Muškarac nije automobil zaustavio ispred znaka 'stop' i propustio policijski motor koji je vozio s upaljenom rotacijskim svijetlima. Policajac je lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Muškarac (57) u ponedjeljak je na raskrižju Sisačke i željezničke ulice u Kutini naletio na policajca na motoru. Vozač se nije zaustavio pred znakom 'stop' i propustio policijski motocikl koji je imao upaljena rotacijska svijetla. Od siline naleta policajac je pao s motora. Policajac je trebao otići na očevid prometne nesreće, no umjesto toga završio je u sisačka bolnici. Utvrdili su da je lakše ozlijeđen. Neoprezni vozač dobit će prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • forrest gump_1 26.04.2011.

    Zanimljivo . Pišete da je ova nesreća bila u ponedjeljak . Zanimljivo je da se slična nesreća dogodila u subotu na istom mjestu , no nitko nije izvjestio javnost o njoj . Da li su se dogodile dvije nesreće u dva dana ili policija u dogovoru s novinarom iskrivljuje činjenice . ( osobno sam prošao minutu-dvije pokraj mjesta nesreće i nije mi izgledalo kako je gore napisano . ) Naravno pokraj je prošlo tristotinjak ljudi jer je kolona bila do naplatnih kućica .

  • mangup@dj 26.04.2011.

    to je naša kultura vožnje ko još poštiva vozila sa rotacijom a pogotovo vozila hitne medicinske pomoći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare