To je to što me zanima!

Naložio sam ministarstvu da se vidi kako je proveden natječaj

Šef HDZ-a Andrej Plenković komentirao je davanje u 15-godišnju koncesiju bolske plaže Zlatni rat zagrebačkoj tvrtki Sport d.o.o. Kaže da je naredio istragu
Vidi originalni članak

Ne bih se upuštao u komentare drugih političara, ono što je važno je da sam naložio upravni nadzor Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture da se vidi kako je proveden taj natječaj i sama odluka sa tim u vezi koju je donijela Županijska skupština. Brač, Bol, Zlatni rat zaslužuju transparentan proces i to je na čemu i inzistiram. Vidjet ćemo kada povjerenstvo koje radi vrlo intenzivno u ministarstvu i donese svoju odluku kako ćemo dalje-izjavio je šef HDZ-a Andrej Plenković u petak popodne u Slavonskom Brodu, a u vezi zahtjeva Mosta da se preispita davannje na 15-godišnje gospodarenje bolske plaže Zlatni rat zagrebačkoj tvrtki Sport B d.o.o. 


Plenković je u Slavonskom Brodu nazočio predstavljanju HDZ-ovih kandidata na svibanjskim lokalnim izborima za čelna mjesta u 26 općina, gradove Slavonski Brod i Nova Gradiška i župana brodsko-posavske županije. Na dodatni novinarski upit može li se zbog "bolskog slučaja" dogoditi da HDZ odustane od svoje kandidature Zlatka Ževrnje za mandat župana splitsko-dalmatinske županije na svibanjskim lokalnim izborima Plenković je kazao: Sada je najvažnije da riješimo situaciju sa Bolom. 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • liliana 24.04.2017.

    Plenkoviću više nas ne možeš zavaravati,prokužili smo te.

  • slavić 24.04.2017.

    pa tvoji dali natječaj,koji nije pravedan,frajer opče nema ni tvrtku,poduzeče nego birs sa turbo folkom!Pravi domoljub zato se savama druži!

  • Mira B_ 22.04.2017.

    bome naložila i ja ledeno je ;) e moj plenki moš misliti al će se rastrčati saznati istinu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare