To je to što me zanima!

Namamio ga zečevima: Pedofil je pokušao silovati dječaka (9)

Strava u Beogradu: Pedofil je odveo dječaka iza kuće, skinuo i njega i sebe te ga počeo dirati. Dječak se, srećom, uspio suprotstaviti. Policija je privela muškarca
Vidi originalni članak

Obitelj iz Jabučkog rita u Beogradu policiji je prijavila susjeda za pokušaj silovanja njihovog sina (9), prenosi Blic.  Policija je privela muškarca.

Dječak živi s roditeljima u Švedskoj, a u Jabučki rit prije nekoliko je dana došao u posjet rodbini. Dijete se požalilo roditeljima da ga je susjed odveo iza kuće, skinuo mu trenirku i gaćice, a potom se i sam skinuo. Pedofil ga je tada počeo dirati. No, dijete mu se suprotstavilo, nakon čega ga je pedofil pustio kući i rekao mu da nikome ne kaže što se dogodilo. 

Unuk nije htio pobjeći jer se uplašio da će manijak potrčati za njim. Rekao mu je da nikome ništa ne govori, kaže baka

Mališan je tek sutradan roditeljima rekao što se dogodilo, nakon čega je njegov otac pozvao policiju.

 - Unuk nam je ispričao da nije htio pobjeći jer se uplašio da će manijak potrčati za njim. Rekao mu je da nikome ništa ne govori - rekla je dječakova baka.

Djecu je privlačilo što živi sa psima, golubovima i zečevima

Prema njezinim riječima, policija i socijalni radnik saslušali su dijete koje je svaki put dalo identičnu izjavu. Baka je nadodala da se osumnjičeni susjed A. P. u Rit doselio prije nekoliko godina, a u kraju je bio poznat jer je živio sa psima, golubovima i zečevima, što je privlačilo djecu iz naselja

Mještani u šoku: Bio je miran i povučen

Mještani Rita ostali su šokirani kad su čuli razlog zašto ga policija odvodi.  Tvrde kako ga znaju kao mirnog i povučenog. 

- Otkako se doselio jedini problem koji imamo s njim su životinje koje drži u kući, zbog smrada koji se širi. Nismo ga prijavljivali jer nam je bilo žao, znali smo da je siromašan - ispričao je S. B., prvi susjed.

Mještani su dodatno zabrinuti zbog životinja koje su ostale same u kući te pozivaju nadležne službe da reagiraju kako ne bi došlo do zaraze.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • mico66 18.07.2014.

    Ma takvog izroda treba odma Kastrirati i mir Bozja

  • ella1234xD 17.07.2014.

    Neka mi neko objasni od ovih što lupaju minuse na sve osuđujuće komentare ovog događaja svoje lijepe stavove o istom ,molim lijepo!

  • ChiSonoIo 17.07.2014.

    ..mislim da ne smijem napisati šta bi mu sve trebalo raditi da mu nikada više ne bi palo na pamet dirati dječicu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare