To je to što me zanima!

Nancy Lanza pripremala se za smak svijeta i skupljala oružje

Majka Adama Lanze (20) se panično pripremala za ekonomski kolaps svijeta, skupljala je oružje i sinove učila pucati. Adam ju je smaknuo s četiri metka u glavu
Vidi originalni članak

Majka mahnitog ubojice Adama Lanze (20) koji je u petak hladnokrvno pobio 26 ljudi, od čega 20 mališana u dobi od šest i sedam godina, imala je veliku ulogu u stravičnom pokolju, piše Daily Mail

Prijatelji i obitelj majku Nancy Lanzu opisali su kao 'paranoičnu' ženu koja je vjerovala da je svijet na rubu nasilnog ekonomskog kolapsa. Mediji pišu kako je u posljednje vrijeme jedva bila sposobna funkcionirati te da je prikupljala hranu, vodu i oružje u svojem domu koji je dijelila sa sinom. 

Lanza (52) se panično pripremala za slom civilizacije te je postala opsjednuta oružjem. Adama i njegovog brata učila je pucati iz pištolja. Sve joj se vratilo u petak kada ju je sin Adam ubio u krevetu. U glavu joj  je ispalio četiri metka, vjerojatno dok je spavala. Zatim je uzeo njezina tri pištolja i krenuo u krvavi pohod na školu Sandy Hook. 

Nancyna teta Marsha rekla je kako se Nancy zaista pripremala za kolaps svijeta. Nikada nije držala oružje na otvorenom, iako nije skrivala da u kući ima arsenal. 

Vrtlar Dan Holmes, koji je uređivao okućnicu obitelji Lanza, rekao je kako je Nancy često svoje sinove vodila na pucanje. 

Otkrio je kako nikada nije voljela u kući imati goste te da ga u kuću nikada nije puštala, a relativno bliski prijatelji rekli su kako nikada nisu uspjeli vidjeti njezin dom. 

Prema posljednjim informacijama, policija pokušava osposobiti kompjuter koji su našli u ubojičinoj sobi. Vjeruju da su u njemu ključni dokazi koji će otkriti motive stravičnog napada. 

Idi na 24sata

Komentari 183

  • ceky123 20.12.2012.

    to se samo u j****** americi može dogoditi. Nažalost, ništa novo.

  • Ano 20.12.2012.

    Moram reć da je žena isto bia očito zrela za ludnicu. Užas.

  • WOMANIZER 17.12.2012.

    vidim da ni ona nije bila čista baš!

Komentiraj...
Vidi sve komentare