To je to što me zanima!

Napad na SDP-ovce u Zadru: 'Maskirani idiot nas je polio tekućinom i dao se u bijeg...'

Odjeven u crnu odjeću i s crnom maskom na licu, SDP-ovcima u Zadru je prišao napadač koji ih je zalio nepoznatom crnom tekućinom.
Vidi originalni članak

Uoči skupa u Zadru nepoznati maskirani muškarac SDP-ovce Daniela Radetu i Peđu Grbina polio je nepoznatom tekućinom i dao se u bijeg. 

- Šetamo Zadrom, na putu u Kneževu palaču na stranački skup i odjednom se ispred nas stvori maskirani idiot i zalije nas nekom tekućinom. Naravno, taj idiot pobjegao je glavom bez obzira, vjerojatno po nagradu svojim nalogodavcima - napisala je na svom Twitter profilu zastupnica i članica SDP-a Mirela Ahmetović. 

Članovi SDP-a kasnije su dobili i fotografije na kojima se vidi kako im iza leđa prilazi napadač s crnom maskom na glavi i odjeven u crno. U rukama nosi kantu punu crne tekućine. 

- Poručujem i njemu i ostalom ološu koji je zarobio i Zadar i Hrvatsku: dođi bez maske, čekam te pa da vidim tu hrabrost. Ovo je refleksija podjela koju po Hrvatskoj sije Andrej Plenković s tezama o "dvije Hrvatske". Ali postoji samo jedna Hrvatska i Plenkovićevi plaćenici koji truju narod. Takvima je mjesto u ustanovama zatvorenog tipa. U Hrvatskoj će nakon smjene ove kriminalne vlasti svatko moći hodati slobodno. Nećete nas ušutkati, bando lopovska! Vidimo se sutra na Markovom trgu! - poručila je Ahmetović nakon napada.

Kako su nam potvrdili iz zadarske policije, dobili su dojavu, a istraga je i tijeku.

Podsjetimo, policija je nedavno uhitila dva počinitelja koja su Radetu prijetili, a zatim ga i fizički napali. 

- Netom prije početka skupa "Dostojanstvo", čovjek bez dostojanstva i skrivenog lica, zalio me kantom kemikalija. Nastavio sam dalje na skup koji sam i organizrao bez milimetra uzmaka. Neće me ovakvi spriječti da slobodno i javno govorim. Lice i robu ću oprati, ali ti obraz nećeš. Ipak, ne zamjeram ti ništa. Znam da si samo jadan i izmanipuliran - komentirao je Radeta na svom Facebooku profilu najnoviji napad. 

- Zamjeram pak svima onima koji i dalje šute i ne čine ništa. Gradonačelniče, i ostale institucije, postavljam vam pitanje; što mi se to još u mom gradu treba dogoditi da bi vi konačno reagirali? - dodao je gradski predsjednik SDP-a. 

Idi na 24sata

Komentari 118

  • yocko 17.02.2024.

    To ih je polijevao HDZ.

  • KCboris 17.02.2024.

    Milanovicu, PAZI KANTA!

  • Milošević777 17.02.2024.

    Možda su i ovi platili nekoga da to uradi,da imaju o čemu pričati,kao ugroženi su

Komentiraj...
Vidi sve komentare