To je to što me zanima!

Napad u Parizu: Auto se zabio u policijsko vozilo i eksplodirao

Napadač se automobilom danas nešto prije 16 sati zaletio na policijsko vozilo na bulevaru Champs Elysees. Automobil je potom eksplodirao i izgorio. Napadač je mrtav, potvrdili su iz policije..
Vidi originalni članak

Naoružani napadač danas se nešto prije 16 sati autom zaletio na policijsko vozilo u Parizu na bulevaru Champs Elysees, javljaju agencije. Vozilo je potom eksplodiralo i izgorjelo.

Iz policije su potvrdili da je napadač mrtav te da nitko nije ozlijeđen. U tijeku je operacija sigurnosnih službi na području popularnog pariškog bulevara te se stanovnike moli da ga izbjegavaju, javlja BBC

U napadačevu automobilu pronašli su kalašnjikov, nekoliko pištonja te plinskih boca, javlja AFP News Agency.

U napadu na istom pariškom bulevaru u travnju ove godine jedan je policajac ubijen, a dva su ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Miške 20.06.2017.

    Pravite se glupi i svaku noć ih spašavajte pred Libijom i bez dokumenata ih uvozite u EU. Shvatit će te da ovi NIKAD ne odustaju.

  • vivaldi_1 19.06.2017.

    ...bio neki dan na Champs Elyeeseu, sve muslimani prose po ulici, spavaju na kartonima, mala djeca s njima. Ne kuzim da nema institucija i zakona za takve obitelji. Zanimljivo je sto su uglavnom mladje osobe, svi pozdravljaju sa selam alejkum. Par metara nize extremno luksuzno uredjeno predvorje restorana poznatog "Lido" cabare show programa... vamo se ovaj zalece u polis. Luda kuca u pm :/

  • invidico 19.06.2017.

    Ovakve stvari polako postaju svakodnevnica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare