To je to što me zanima!

Napad u sudnici: Vidio ubojicu svoje kćeri i potpuno poludio

SAD: Majka Jasmine Gordon (25) i njezin partner Clifford Thomas (34) krivi su za ubojstvo curice (3). Bijesni otac djevojčice u sudnici je napao i udario Thomasa
Vidi originalni članak

Bijesni otac je u petak u sudnici u Detroitu napao muškarca koji je odgovoran za ubojstvo njegove 3-godišnje kćeri.

Jamila (3) je umrla u rujnu 2014. godine nakon što su je njezina majka Jasmine Gordon (25) i njezin partner Clifford Thomas (34) odvezli u bolnicu jer je prestala disati. Par je tvrdio da je curica udarila glavom i pala u nesvijest, ali je kasnije utvrđeno da je curica ubijena i to nakon što joj je par nanio teške ozljede. 

U petak su se na sudu pojavili optuženi, ali i Dwayne Smith, otac curice koji je trebao dati izjavu. Paru se sudilo odvojeno, ali su isti dan bili u sudnici kako Smith ne bi trebao dva puta davati izjavu. 

Na snimci se vidi kako je napao i udario Thomasa dok je sjedio licem okrenut prema sucu. Tada su se potukli, a razdvojila ih je policija. Nakon tučnjave sud je uzeo stanku, a onda je proglasio par krivim za ubojstvo curice. Bijesnog oca su izveli van i kasnije mu dozvolili da prisustvuje izricanju kazne. Protiv njega neće biti podnijeta nikakva prijava. 

Gordon može dobiti kaznu od sedam do 15 godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu i 14 do 25 godina zatvora zbog zlostavljanja djeteta. Thomas može dobiti od šest do 15 godina za sudjelovanje u ubojstvu i godinu do dvije jer se opirao policiji, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • KANIBAL24h 01.09.2015.

    bas cudno da je poludio

  • Andros25 01.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Shenanigans 01.09.2015.

    da ga je bar ubio

Komentiraj...
Vidi sve komentare