To je to što me zanima!

Napad u Velikoj Gorici: Udarali ga rukama, nogama i drškom pištolja, pa ga strpali u gepek

Policija je jednog napadača uhitila na mjestu događaja, a za drugim se još uvijek traga: Udarali su i teško ozlijedili 40-godišnjaka
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 40-godišnjeg muškarca.

Naime, sumnja se da su se dvojica muškaraca, prvoosumnjičeni i nepoznati napadač, u subotu na području Velike Gorice dovezli nepoznatim autom do adrese oštećenika. Ondje su ga presreli te su na njega nasrnuli u namjeri da ga teško ozljede. 

40-godišnjaka su udarali rukama, nogama i drškom pištolja, a zatim su ga ugurali u tovarni prostor njegovog kombija bjelovarskih registracija gdje su ga nastavili udarati. 

PRIVELI DVOJICU VIDEO Muškarca koji je tvrdio da su ga napali nožem u Splitu pustili iz bolnice. Istražuju sve

Policija je 48-godišnjaka zatekla na mjestu događaja te je odmah uhićen, a drugi napadač je pobjegao s mjesta događaja i još uvijek se traga za njim. 
 
- Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen - javlja policija.
 
Prvoosumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • A KAJ SAD NE 04.03.2024.

    Snješko Capak jesi to ti?

  • liliZG2.0 04.03.2024.

    jel to bjelovarski brazilac skupljao plemeniti otpad na području gdje nije smio? ...

  • Milošević777 04.03.2024.

    Za nasilnike nema imena i prezimena,da znaju susjedi tko im je susjed

Komentiraj...
Vidi sve komentare