To je to što me zanima!

Napad - žoharima?! Nije plaćao dugove pa mu za kaznu bacili na tisuće žohara u restoran

Policija je izvijestila kako su odgovorni za napad pripadnici organizirane bande Bamboo Union kojoj je vlasnik restorana dugovao novac
Vidi originalni članak

Kako prenosi Oddity Central, dvojica maskiranih muškaraca ovog su utorka uletjela u restoran G House u Taipeiju i iz vreća bacili na tisuće žohara. 

Žohari su se ubrzo rasuli po podu, namještaju i zidovima što je uznemirilo vlasnika, kao i goste tog objekta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Dvojica maskiranih muškaraca bacila na tisuću žohara u restoran u Tajvanu

Među gostima u restoranu bili su policajci policijske postaje u Taipeiju koji su odmah obavijestili kolege i krenuli u potragu za počiniteljima.

Sumnja se da je ovaj 'napad žoharima' bio svojevrsna pobuna i kritika loše provedbe zakona i pravila u toj zemlji. Policijska istraga takvo što nije potvrdila, već izvijestila kako je napad vjerojatno potaknut sporom između vlasnika restorana i lokalnih kriminalaca.

'DODACI' U KAVI Liječnik užasnuo upozorenjem: 'Vaša šalica kave vjerojatno sadrži samljevene žohare'

Policija je izvijestila kako su odgovorni za napad pripadnici organizirane bande Bamboo Union kojoj je vlasnik restorana dugovao novac. Nakon nekoliko pokušaja prijetnje, na koje vlasnik nije reagirao, banda je odlučila izravno napasti objekt i poslati poruku vlasniku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • prokurator 08.05.2021.

    u hrvackoj napad žoharima traje kontinuirano već 30 godina.

  • 08.05.2021.

    hahahaha pre dobro

  • posljednji zagorac 07.05.2021.

    Koji k... pa kaj oni ne jedu žohare? Praktički donirali im sirovinu za spremanje ručka!!! Ili su to Kinezi... nemam pojma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare