To je to što me zanima!

Napadač je Marokanac (36), a u torbi je nosio čavle i plin

Eric Van Der Sypt rekao je na novinskoj konferenciji da se radi o inicijalima O. Z. te da je pretražen njegov dom u briselskoj četvrti Molenbeek. Muškarac nije nosio eksplozivni remen
Vidi originalni članak

Čovjek koji je u utorak navečer izazvao eksploziju na glavnom kolodvoru u Bruxellesu je 36-ogodišnji Marokanac, a  prtljaga koja je eksplodirala "sadržavala je čavle i plinske boce", objavilo je u srijedu belgijsko savezno tužiteljstvo.

- Jučer u 20.39 sati jedan je muškarac ušao u glavni kolodvor. Dohvatio je svoj kovčeg uzvikujući i aktivirajući djelomičnu eksploziju. Čovjek je nakon toga počeo bježati, a kovčeg je eksplodirao još jednom vrlo silovito. Sadržavao je čavle i male plinske boce - objasnio je glasnogovornik tužiteljstva na konferenciji za tisak.

Radi se o marokanskom državljaninu od 36 godina koji nikada nije osumnjičen za terorizam, rekao je tužitelj.

Eric Van Der Sypt rekao je na novinskoj konferenciji da se radi o inicijalima O. Z. te da je pretražen njegov dom u briselskoj četvrti Molenbeek. Muškarac nije nosio eksplozivni remen. Vikao je "Alahu akbar" na arapskom prije nego su ga ustrijelili vojnici u ophodnji.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nananaci 21.06.2017.

    neka nas pobiju sve, za drugo nismo

  • nijetebriga 21.06.2017.

    Da se mene pita sve njih bi koji su vec poznati policiji, davno bili deportirani u zemlje iz kojih su dosli... Subota -vracam se iz kupovine-pun centar kupaca.. Dva klinca na biciklima voze koroz pasagu a tocno je oznaceno da je zabranjena voznja autima- biciklima-skaetbord-roller-rollerblaed-s.. Par nas ih je opomenilo i skrenilo paznju na zabranu, i sto dobijes za cuti od balavca-mozda mu je bilo 11-12 godina.. drugi put bomba.. Kad smo mu rekli da saceka policiju dao je gumi dima.. Tko bi drugi prijetio bombom nego migrant- sad da li je sirijac-marokanac -afg. to ne znam ali da ga danas- sutra sretnem prepoznala bih ga..

  • daliborček 21.06.2017.

    Ma nemoguće da je arap. To je tako rijetko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare