To je to što me zanima!

Policajcima izgovorio jezivu rečenicu dok su ga privodili

Iz školskog dvorišta izveli su ga u lisicama i s jaknom preko glave kako mu ne bi otkrili identitet. Prema pisanju Kurira, nije se opirao uhićenju. Ubio je sedam djevojčica i jednog dječaka te zaštitara
Vidi originalni članak

Policija je nakon stravičnog pokolja u osnovnoj školi u Beogradu privela 14-godišnjeg K.K. koji je pobio nekoliko svojih kolega i zaštitara škole.

POGLEDAJTE PRIVOĐENJE 14-GODIŠNJAKA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz školskog dvorišta izveli su ga u lisicama i s jaknom preko glave kako mu ne bi otkrili identitet.

Prema pisanju Kurira, nije se opirao uhićenju.

POGLEDAJTE VIDEO UHIĆENJA: 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema neslužbenim pisanjima srpskih medija, policajci su mu rekli da spusti pištolj, legne na pod i stavi ruke na glavu, a on ih je poslušao. Navodno je tada rekao jezivu rečenicu: ''Pucao sam zato što sam psihopat''.

POGLEDAJTE VIDEO: RODITELJI U STRAHU

K.K. je bio odličan učenik i sudjelovao je na brojnim natjecanjima, a navodno je podivljao zbog jedinice iz povijesti. Jedna učenica koja je poznavala napadača rekla je kako je bio dobar i miran i kako nikad od njega ovako nešto ne bi očekivala.

UŽIVO IZ BEOGRADA:

>>

Idi na 24sata

Komentari 111

  • rpesevski56 04.05.2023.

    Priznao je da je psihopat, dječak to osjeća i priznaje to. To je dječja psihopatija koja možda ima i shizofreno obilježje, no medicinski vještaci će utvrditi o čemu se radi. Razmažen, dijete eminentnih roditelja, imao je sve što je poželio, bio je hvaljen kao izvrstan učenik. Međutim, nije bio spreman za onu drugu stranu života koja je normalna, svi smo krvavi ispod kože, za kritike, za pokoju lošu ocjenu, za opasku koju svaki čovjek ma koliko uspješan bio ponekad zaradi. Upoznat s oružjem, strijelac koji je vježbao u streljani, odlučio je ''istjerati pravdu''. Nema se što više dodati, samo izrazi sućuti za one koji su izgubili svoje najmilije. Neka počivaju u miru Božjem!

  • BehindTheScene 04.05.2023.

    To se dogodi kad si na psihijatrijskoj drogi neko vrijeme...

  • morana1 04.05.2023.

    Strava i užas! On je ZLO, MONSTRUM i UBOJICA sam po sebi i  krivo je misliti da su sva djeca dobra - nisu, ima ih zločestih od rođenja! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare