Obavijesti

News

Komentari 196

Masakr u Beogradu: Učenik ubio zaštitara i osmero djece. Vučić najavio promjene zakona

Masakr u Beogradu: Učenik ubio zaštitara i osmero djece. Vučić najavio promjene zakona
20

U ranim jutarnjim satima u jednoj osnovnoj školi u Beogradu učenik (14) zapucao je iz pištolja. Ubijeno je i ranjeno više ljudi

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Beograd: Učenik u školi ubio nekoliko učenika i zaštitara 00:56
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.29

Ljudi traže ostavku Branka Ružića

Ispred Ministarstva obrazovanja okupilo se nekoliko tisuća ljudi. Iako je na početku sve bilo mirno, neki ogorčeni sudionici izjavili su kako se ne žele maknuti od Ministarstva obrazovanja te su zatražili ostavku ministra obrazovanja Branka Ružića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

22.17

Novi detalji šokantnog zločina: 'Molotovljevim koktelima htio je spriječiti policiju da uđe...'

24sata

Načelnik beogradske policije Veselin Milić za RTS je večeras komentirao stravičan zločin i rekao sve što im je dječak rekao, nakon što je u OŠ 'Vladislav Ribnikar' ubio osam učenika i zaštitara.

Milić kaže da je dječak u prvoj izjavi, kad je pozvao policiju, rekao da je 'psihopat koji se treba smiriti'. 

Više pročitajte OVDJE.

UŽIVO IZ BEOGRADA

Brojni građani okupljaju se tijekom večeri kako bi zapalili svijeće i položili cvijeće za stradale u današnjoj pucnjavi.

20.40

Odvjetnica Irina Borović, koja zastupa osumnjičenog dječaka i njegova oca, za Kurir je rekla da se dječak nalazi na analizi na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, nakon čega će ga vratiti u policijsku postaju gdje bi se trebao obaviti još jedan razgovor. 

Potvrdila je da zbog dobi dječak neće odgovarati za kazneno djelo. 

Dodaje i da dječakova majka nije uhićena kao što se navodilo. 

Dječak je ranije, piše Informer, ispitan uz prisutnost majke.

- Čekao sam ovaj dan. Djeca su bila sva tu. Čekao sam, jer sam mogao sve završiti - navodno je rekao dječak na ispitivanju, jer su nakon praznika škole opet bile pune.

20.30

Traumatski događaji, osobito oni u koje su uključena djeca i koji pogađaju djecu, uvijek dovode do narušavanja našeg svjetonazora, sigurnosti i stabilnosti. Nakon tragičnog događaja u Beogradu, 3. 5. 2023., s nevjericom i dubokim suosjećanjem pratimo i tugujemo za djecom i odraslima, žrtvama pucnjave, s njihovim najmilijima, roditeljima i nastavnicima. Kao stručnjaci mentalnog zdravlja znamo da je sada, nakon ovako teškog traumatskog događaja, svaka podrška potrebna ne samo izravnim žrtvama, već i cijeloj zajednici. U mislima smo, naravno, pa i uz praktičnu i stručnu podršku i s našim kolegicama i kolegama pomagačima koji tu pomoć pružaju, medicinsku i psihološku, od kojih su mnogi izravno i neizravno pogođeni - napisali su iz Poliklinike za zaštitu djece i objavili savjete oko podrške djeci nakon ovakvih traumatičnih slučajeva.

-> VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 196