To je to što me zanima!

Napadača iz Amsterdama su motivirala 'vrijeđanja' islama

Muškarca je identificirala televizijska postaja RTL Nieuws kao Jawed S., devetnaestogodišnjeg Afganistanca s prebivalištem u Njemačkoj koji je doputovao u Amsterdam da izvrši napad
Vidi originalni članak

Muškarac koji je na središnjem željezničkom kolodvoru u Amsterdamu ubo dva američka turista prošli tjedan, rekao je da je svoje žrtve nasumično odabrao, a motiv za to su mu bile uvrede na račun islama u Nizozemskoj, izvijestili su u ponedjeljak nizozemski tužitelji.

NAPAD NOŽEM Amsterdam: Ranio Amerikance i motiv je bio "teroristički"  

Muškarca je identificirala televizijska postaja RTL Nieuws kao Jawed S., devetnaestogodišnjeg Afganistanca s prebivalištem u Njemačkoj koji je doputovao u Amsterdam da izvrši napad zbog uvreda upućenih islamskom proroku Muhamedu, rekli su tužitelji u izjavi.

Muškarac je spomenuo ime zakonodavca Geerta Wildersa koji je planirao održati natjecanje u karikaturama koje ismijavaju proroka Muhameda no ipak je odustao od toga zbog sigurnosnih razloga.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalibor0704 05.09.2018.

    Koji ste vi nerazumni neljudi. Čovjek je samo širio mir i ljubav Islama, i obogaćivao kulturu EU. Takvih nam treba barem 100 milijuna. Ha, ha, ha.

  • blonde 04.09.2018.

    koja bahatost, dođe u drugu državu, umjesto da im se zahvali na gostoprimstvu, on ih bode nožem, sve ih vratiti odakle su došli, neka se tamo bodu i kolju na svome terenu, ovo nije mjesto za njih. Prokletstvo čovjeka na ovome svijetu su vjere, sekte, sve je to ljudska izmišljotina koja uništava mir i mnoge živote na ovome prelijepom Planetu. Da svega toga nema, Zemlja bi bila Raj.

  • Cipelcug 04.09.2018.

    Lijepo ga pošaljite u Afganistan. Tamo će mu biti sve taman. Što su došli među kršćane, ako su tako osjetljivi. Mogu otići u bogate arapske države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare