To je to što me zanima!

Napadnuta učenica: 'Ožiljak je možda trajan, loše se osjećam'

Zbog svega sad joj još i prijete, u grupi na WhatsAppu, kaže, djevojka joj prijeti jer je 'izdala' svog napadača. Za 15-godišnjeg napadača kaže da je inače problematičan, ali ovo je prvi put da je ona s njim imala probleme
Vidi originalni članak

Djevojka koju je u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru školski kolega (15) žigosao zagrijanim upaljačem i na nadlakticu joj utisnuo ožiljak u obliku slova 'U', te joj se narugao da se sada može hvaliti da je ustaša ispričala nam je kako je došlo do incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bili smo na trećem satu, na Hrvatskom, kolega i ja smo sjedili u klupi, napadač je sjedio iza nas, prvo je palio papiriće pa mu se tako upaljač zagrijao, i sa zagrijanim metalnim dijelom, meni je dva puta prislonio na kožu i ostalo je slovo 'U' - ispričala je djevojka.

- Sad se možeš hvalit' da si ustaša, rekao mi je - istaknula je i dodala kako su zatim ona, napadač i kolega iz klupe otišli kod ravnatelja, a zatim su to prijavili policiji. 

OTAC NAPADNUTE DJEVOJKE 'Događale su se još gore stvari, a ravnatelj nije zvao policiju...'

Napadnuta djevojka kaže da se osjeća loše te da su joj liječnici rekli kako bi joj ožiljak mogao ostati trajno. 

Zbog svega sad joj još i prijete, u grupi na WhatsAppu, kaže, djevojka joj prijeti jer je 'izdala' svog napadača. Za 15-godišnjeg napadača kaže da je inače problematičan, ali ovo je prvi put da je ona s njim imala probleme. 

Inače, otac djevojke je istaknuti član albanske manjine u Hrvatskoj, kazao je da je u šoku zbog incidenta, ali da su se prije njegovoj djeci događale još gore stvari i da ravnatelj nije dozvolio da zove policiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Napad i prijetnje prijavili su policiji.

Idi na 24sata

Komentari 185

  • Hiroo_Onoda 08.02.2019.

    Ne bih rekao da će joj ostati trajni ožiljak, ali se mogu se složiti da je dotični tenkre. Takve glupe šale mogu izmaknuti kontroli i poći po zlu. . . . A i to sa ustašijom već pomalo u HR izmiče kontroli. Kaj zbilja nema nikog sa mudima da konačno jasno i glasno pojasni što je bila NDH i uz koga je stala u WW2. Svima na planeti Zemlji je to jasno, samo tu kod nas nekima nikako da sjedne spoznaja o marionetskoj tvorevini bez ikakvih prava, a kamoli nezavisnosti.

  • anonimac1986 08.02.2019.

    Ko o cemu, mediji o ustasama i partizanima, pa dokle vise sa laznim i namjestenim vijestima, oziljak je star najmanje tri mj i sad se oko tog izvlace jeftini medijski poeni

  • MinaMina26 08.02.2019.

    Ovo trajno? ahaahhahhahhaha... i ići kod liječnika zbog ovoga? kako je pisalo, na hitnu??? wtf? ljudi umiru od nemara hitne, ali bitno da je ovo za hitnu i za lječnike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare