To je to što me zanima!

Napala vozača zbog kašnjenja, on 'pukao' i izbacio je iz vozila

Vozač je, prema svjedočenju osobe koja je objavila video, djevojci uputio niz psovki i uvreda. Zatim je izlio svoju šalicu kave i izašao iz autobusa govoreći da neće dalje voziti
Vidi originalni članak

Snimka objavljena na Facebook stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", pokazuje da građani i djelatnici javnog gradskog prijevoza ne "ratuju" samo u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Upravo zbog kašnjenja, na stanici autobusne linije 56 u Beogradu došlo je do rasprave između nervozne djevojke koja je, prema svemu sudeći, kasnila na posao zbog kašnjenja autobusa. Obratila se vozaču i pitala ga zbog čega nije bilo prethodnih pet autobusa na liniji 56, a onda je zatražila broj telefona nadležne službe gdje se građanin može požaliti.

Vozač je, prema svjedočenju osobe koja je objavila video, djevojci uputio niz psovki i uvreda. Zatim je izlio svoju šalicu kave i izašao iz autobusa govoreći da neće voziti dalje dok djevojka ne prestane galamiti.

Takvo ponašanje je još više iznerviralo djevojku, koja ga je počela vrijeđati, na što se vozač vratio u autobus, uhvatio je objema rukama i izbacio iz vozila.

Navodno se i fizički obračunao s njom. Udarao ju je čak i kad je plakala i tražila da ju pusti, a većina putnika je samo mirno gledala incident ispred autobusa, tvrdi osoba koja je snimila svađu u autobusu.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • žaba davi rodu 01.11.2017.

    Vesti iz srbije po nalogu gazde

  • audi 2.0 01.11.2017.

    Ja bi joj zviznuo nogom u guzicu i zatvorio vrata. Pa nek si doma kokodace 😂 covjek ne moze ni jutarnju kavu popiti u miru.

  • burek. 01.11.2017.

    ako ništa, bar je pi*ka :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare