Obavijesti

News

Komentari 152

Napala vozača zbog kašnjenja, on 'pukao' i izbacio je iz vozila

Napala vozača zbog kašnjenja, on 'pukao' i izbacio je iz vozila
1

Vozač je, prema svjedočenju osobe koja je objavila video, djevojci uputio niz psovki i uvreda. Zatim je izlio svoju šalicu kave i izašao iz autobusa govoreći da neće dalje voziti

VIDEO

Snimka objavljena na Facebook stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", pokazuje da građani i djelatnici javnog gradskog prijevoza ne "ratuju" samo u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nasilje u prevozu

ZAMOLILA BIH VAS DA OSTANEM ANONIMNA...Autobuska linija 56 stanica na Petlovom brdu.Vozac autobusa 56 je na ocigled PUNOG AUTOBUSA PRETUKAO ovu devojku.Devojka se zalila vozacu zasto kasni autobus i zasto nije bilo prethodnih 5 polazaka,kada je zatrazila br na koji moze da se zali on je uzeo svoju solju kafe i rekao joj da nece da vozi (usputne psovke:sisaj mi kurac,jebem ti mamu,sta te boli kurac sto kasni) itd..Devojka vidno uznemirena pocinje rasparavu sa njim...Od je hvata obema rukama i izbacuje iz autobusa obara je na beton i pocinje da je udara pesnicama po telu ,hvata je za kaput,podize i tu se nastavlja njihova tuca...Devojka je plakala i govorila mu da je ostavi na miru...Pun autobus je stajao i gledao scenu a samo sam ja i jedan decko pritrcali i stali u njenu zastitu...Zato i nisam mogla da vam posaljem snimak tuce vec samo svadje...Dokle ide bahatost vozaca GSP-a i da li su putnici i putnice osim placanja Bus-plusa duzni i da dobiju batine od ovakvih siledzija,pre nego udju u autobus? SALJEM VAM SNIMAK VOZACA PA AKO ZELITE OBJAVITE...

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on 31. listopada 2017

Upravo zbog kašnjenja, na stanici autobusne linije 56 u Beogradu došlo je do rasprave između nervozne djevojke koja je, prema svemu sudeći, kasnila na posao zbog kašnjenja autobusa. Obratila se vozaču i pitala ga zbog čega nije bilo prethodnih pet autobusa na liniji 56, a onda je zatražila broj telefona nadležne službe gdje se građanin može požaliti.

Vozač je, prema svjedočenju osobe koja je objavila video, djevojci uputio niz psovki i uvreda. Zatim je izlio svoju šalicu kave i izašao iz autobusa govoreći da neće voziti dalje dok djevojka ne prestane galamiti.

Takvo ponašanje je još više iznerviralo djevojku, koja ga je počela vrijeđati, na što se vozač vratio u autobus, uhvatio je objema rukama i izbacio iz vozila.

Navodno se i fizički obračunao s njom. Udarao ju je čak i kad je plakala i tražila da ju pusti, a većina putnika je samo mirno gledala incident ispred autobusa, tvrdi osoba koja je snimila svađu u autobusu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.