To je to što me zanima!

Napali ga s leđa palicom i ukrali mu novac i mobitel

Grupa nepoznatih muškaraca opljačkala je D. Š. (53) u srijedu oko 23.20 u ulici Pavla Hatza. Prišli su mu s leđa i udarili ga palicom. Pao je na pod
Vidi originalni članak

Grupa nepoznatih muškaraca opljačkala je D. Š. (53) u srijedu oko 23.20 sati u zagrebačkoj Ulici Pavla Hatza. Prišli su mu s leđa i udarili ga palicom. Pao je na pod. Nastavili su ga tući rukama i nogama. Ukrali su mu torbicu s mobitelom i nekoliko tisuća kuna. Žrtva je u KB Sestara Milosrdnica s lakšim ozljedama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • stari mudrac 03.06.2010.

    pavla hatza. pa to je centar, ne pripizdina gornja. a koliko znam, a znam puno, stanari ulice su toliko bogati da bi mogli imati uličnu stražu ko elitni dio londona.

  • osječan_1 03.06.2010.

    Neznam ulicu ni stanare i ne interesirame, znam samo jedno da država nije u stanju zaštititi građanme.Zato predlažem da se građani udruže u grupe i počnu s poznatim kriminalcima, npr, oni koji su ubili Luku Titza,uhvatiti osuditi i objesiti.ili na druči način izvršiti kaznu,npr bičevanje, ili prebijanje ruku i nogu kolcem,ili odsijecanje šaka i ruku.Grozno je ali država ništa ne poduzima,akosu klinci maloljetni, ne smoje se ništa maloljetni su,ako su punoljetni svi su bili nesretni u djetinjstvu,Pa i mi smo bili djeca i bilio nesretni u djetinjstvu i dobili batina bez veze.Ali ovi su danas preterali napada se gdje se stigne.Ja nosim nož i to dobar,naoštren, i neću se ustručavatio u slučaju napada da ga upotrijebim i to direktno u vrat.Ako me država ne može zaštititi neka me poslije sudi,ali neći da me netko prebije radi zabave.E pa kada je u pitanju zabava i jaću se zabavljat,skupljat ću sklapove i prste.Pa neka me napadnu.Bilo je provokacija pa kada su vidjeli ORLANDA???

Komentiraj...
Vidi sve komentare