To je to što me zanima!

Napali i vrijeđali Bandića i Jamba jer nisu dobili čizme

METKOVIĆ: Gradonačelnici Milan Bandić i Stipe Gabrić Jambo su posjetili poplavljena područja. Bijesni mještani su ih napali jer nisu dobili čizme
Vidi originalni članak

Kad god je nesreća treba pružiti ruku. Zagreb je pomagao drugim područjima i u ratnim godinama. To je solidarnost na djelu glavnog grada Hrvatske, rekao je Milan Bandić u uredu gradonačelnika Metkovića Stipe Gabrića Jamba. Na pitanje je li to obilazak ugroženih područja na trošak građana Zagreba i radi li se o 'vraćanju duga' biračima u dolini Neretve, Bandić je rekao da se radi o dobroj gesti, a ne o značajnoj materijalnoj pomoći.
- Ne razumijem o kakvom vraćanju duga biračima govorite. To su voda, mlijeko, čizme, čamci. Radi se o svega stotinjak tisuća kuna vrijednosti. Vlada će konkretno pomoći. A vi pišite što hoćete - odgovorio je Bandić. Gradonačelnici su zatim krenuli prema najugroženijoj ulici u Metkoviću. Tamo su ih presreli građani.
- Iziđi Milane iz auta. Komu si dao čizme? Frižider mi pluta u kući. Sramota je da nitko od srijede nije došao do naših kuća - govorile su Nada i Matilda Vekić Bandiću uz odobravanje okupljenih građana. Dodale su da im je u kući pola metra vode, a grad Metković nije ništa poduzeo za najugroženije obitelji.
- Gabrić je dao čizme onima oko sebe. Neke kuće su dobivale i po 10 pari, a mi ništa. Sram vas bilo - dobacivale su Nada i Matilda. Bandić je odgovorio da će podijeliti sve čizme koje su dovezene i da je došao iz Zagreba da pomogne.

POSLIJE METKOVIĆA BANDIĆ JE OBIŠAO I IMOTSKI
Nakon posjeta MetkovićU zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otišao je u Imotski. U srijedu poslijepodne se sastao s imotskim gradonačelnikom Antom Đuzelom. Nakon sastanka otišao je u obilazak poplavljenih dijelova Imotske krajine. Novinari su ga upitali zašto je posjetio Imotsku krajinu. Rekao je kako je ovdje kako grAdonačelnik Zagreba došao pružiti pomoć.
- Red je da glavni grad pomogne. U muci se poznaju junaci - rekao je Bandić te dodao kako je ponekad i 1000 svijeća, 200 čizama, 2000 litara mlijeka ili 50 agregata itekako dobrodošla pomoć. Milan Bandić je u Imotskoj krajini dobio više od 80 posto glasova birača te je rekao kako će znati cijeniti povjerenje građana Hrvatska. Bandić kaže kako će on neopterećen političkom strujom voditi Zagreb na dobrobit svih Zagrepčana.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • user_43440 13.01.2010.

    ona baba je primitivna kad je napala bandića pa nije joj on vodu ulio u kuću da ga nako popljuje napani barba luku on je peneze pokupio za nasip a ne bandić!

  • Elma986 13.01.2010.

    :/ pa kako vas nije stid??? cijeli svijet salje pomoc za haiti, a vi pametujete i dramite ovdje zbog nekih svijeca i mlijeka, kojeg je grad zagreb donirao ljudima u nevolji!?! i to svom narodu!!! hrvatima!!!! ja nema rijeci!!! a to sto su ove babe napravile frku, pa njima niko nije duzan da kupuje cizme, sta sad, trebao im je bandic gaće donijet?!? svasta......

  • hipron 13.01.2010.

    28 miliona kuna je ovaj BANDIDOS potrošio djeleći svima novce čak i popovima ne,bi li dobio izbore,28 miliona kuna,stravično,,,Odlazi Bandiću iz mog Zagreba u svoju vukojebinu pa tamo budi selonačelnik,sram te bilo lopinooo,,,odlaziiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare