To je to što me zanima!

Napali Laburiste: Razbili su im vrata na ulazu u stranački ured

U stranačke prostorije Hrvatskih laburista došla je i policija kako bi napravila očevid. Šef Laburista, Dragutin Lesar, nije baš bio raspoložen komentirati napad na stranku
Vidi originalni članak

U noći s ponedjeljak na utorak nepoznati počinitelji razbili su ulazna vrata na prostorijama Hrvatskih laburista u Zagrebu. Članovi stranke o svemu su obavijestili i policiju koja došla napraviti očevid. Šef Laburista, Dragutin Lesar, nije bio raspoložen komentirati napad na stranačke prostorije.

- Što je imam s time?! Nisam u uredu, a ako želite možete otići tamo - rekao je rastreseno novinarima portala net.hr. 

Zagrebačka policija sada traga za nepoznatim počiniteljem. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Zdenko Golub 13.12.2011.

    Ovakvo što ne prilići demokraciji radilo se to o HNS,HSS,SDP,HDZ....pa i o Hrvatskim laburistima, no sve ima i svoje epilog. Laburiste su stvarali mnogi, zasluge pripale Lesaru, a sve koji ne igraju kako Lesar zamisli izbacuje. Od samoživog sindikalca, hnsovca do laburista, zagovornika demokracije ali samo kada njemu paše, osobe koja će zagovarati prava radnika ali samo kada to njemu paše, jer kada to njemu ne ide u prilog okreće leđa i sve ostavlja na cijedilu. U cijeloj prići bitan je samo Lesar i njegov prosperitet.

  • user_68632 13.12.2011.

    Poštovani gospodine Dragutin, da niste dobra stranka sa uspjehom u budućnosti, nikome ne biste smetali. Zato, briga vas za ovo. :-)

  • vilhelm 13.12.2011.

    Po ovim komentarima smo dokazali da smo još Balkanci NISMO MI JOŠ za EU dva Hrvata tri stranke to je stvarnost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare