To je to što me zanima!

Milanović o incidentu: 'Da nije bilo osiguranja, branio bih se'

Riječka policija prekršajno je prijavila dvojicu muškaraca koji su u ponedjeljak verbalno i fizički u Rijeci i Matuljima napali SDP-ovce Zorana Milanovića i Željka Jovanovića..
Vidi originalni članak

Riječka policija prekršajno je prijavila dvojicu muškaraca koji su u ponedjeljak verbalno i fizički u Rijeci i Matuljima napali SDP-ovce Zorana Milanovića i Željka Jovanovića.

Ne navodeći imena osumnjičenika ni žrtava napada, policija je izvijestila da je kriminalističko istraživanje provela nad dvojicom muškaraca u dobi od 50 i 62 godine tereti da su se u Verdijevoj ulici u Rijeci i Matuljima "naročito drsko i nepristojno" ponašali prema Milanoviću i Jovanoviću čime su, prekršili Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Obojica su bila privedena te su, kako se doznaje, pušteni na slobodu.

Predsjednika SDP-a Zorana Milanovića verbalno je, tijekom druženja s građanima u Matuljima, napao muškarac, a u pokušaju fizičkog napada spriječili su ga zaštitari.

- Ne znam, nisam vidio što se dogodilo. Dakle mene niko nije tjelesno napao, imam osiguranje, da nije bilo osiguranja ja bi se branio normalno - rekao je šef SDP-a Zoran Milanović, a prenosi Dnevnik.hr. 

Na pitanje novinara bi li se fizički branio, Milanović je odgovorio sarkastično: 'Ne, pjesmom'.

Željka Jovanovića je, za vrijeme posjeta čelnika Narodne koalicije prostoru HSU-a na riječkoj tržnici, pred ulazom u prostor vrijeđao riječki aktivist Mićo Antolović. 

Željko Jovanović ga je, pokušavajući ga umiriti, dodirnuo rukom po ramenu, nakon čega je Antolović u nastupu bijesa više puta odgurnuo rukom Jovanovića udarcima o tijelo. Pri tom je vikao na Jovanovića, rekavši, među ostalim, da će ga on osobno "postaviti pred zid i streljati". Daljnji sukob zaustavili su zaštitari. 

Idi na 24sata

Komentari 333

  • bronza 07.09.2016.

    Glupača primjeti zar bi se fizički branili? Uslijedio je genijalni odgovor. I sada blesanima i blesačama i to smeta! Što je trebao reći? Možda; odsvirao bi siledžijama iz HDZ Krojcerovu sonatu, Devetu simfoniju i Malu noćnu muziku ili je trebao reći pustio bi hadezeovca da me istuče. S čim bi to rulja bila zadovoljna? Među hadezeovcima i ostalom desničarskom fukarom zavladala je panika jer vide da im vlak silazi s tračnica.

  • djetelinasčetirilista 07.09.2016.

    turbo glupo pitanje novinara koji je dobio isto takav odgovor.... ahahhahaha

  • ina67 07.09.2016.

    A bilo je dobro gledati u Rijeci kako su autobusi došli iza Plenkovića u Rijeku. Znaon da ga nitko ne bi dočekao osim šačice nekih pa je dovukao svoje, valjda misli da u Rijeci žive ovce. I da prikaže kako se njega ne napada. Najprije bio je dobro okružen svojima, a i Primorci su kulturni ljudi. Aidu izbori i oni će vam najbolje pokazati kako PGŽ diše.Vaše izazivanje nereda neće pomoći. Ovdje ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare