To je to što me zanima!

Napali političara u Srbiji: Glava mu je krvava, tukli ga letvama

Lidera stranke Levica su udarili drvenim letvama nakon čega je pao i udario u metalnu rešetku. Odmah je prevezen u bolnicu. Na Twitteru su objavljene fotografije njegove krvave glave
Vidi originalni članak

Lider političke stranke Levica u Srbiji, Borko Stefanović, napadnut je u petak navečer u Kruševcu kada je krenuo na tribinu Saveza za Srbiju, javlja Blic. 

Napadnut je ispred mjesne zajednice u kojoj se održavala tribina nešto prije samog početka. Tamo su ga čekali napadači, a osim njega, ozlijeđena su još tri člana Levice. 

Kako Blic neslužbeno saznaje, Stefanovića su udarili drvenim letvama nakon čega je pao i udario u metalnu rešetku. Odmah je prevezen u bolnicu. Iako nije službeno poznato kakve ozljede ima, sudeći prema objavljenim fotografijama, ima posjekotinu na potiljku. 

Ivan Mandić, predsjednik Levice u Kruševcu rekao je da su Stefanovića i ostale napala sedmorica muškaraca. 

- Svi smo primijetili muškarce koji su u Kruševcu poznati po kriminalnom i nasilnom ponašanju. Borko je kasnio nekoliko minuta... Mi smo ušli u salu i oko 17.45 čuli kaos vani na stepenicama. Izletio sam van, a Borko je već ležao u lokvi krvi i bez svijesti - ispričao je za Blic te dodao da su napadači navukli kapuljače, no da su im vidjeli lica. 

- Sve smo ih prepoznali i identitet prijavili policiji. Mjesna zajednica ima i kamere na ulazu tako da se vidi što se dogodilo - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ljubica ljubičica_1 25.11.2018.

    Plitičari moraju biti spremni na sve a ne samo na benficije!

  • Miroslav Mičević 24.11.2018.

    Trebali bi ih zvati za našu desnicu.

  • PRAVILO BROJ 8 24.11.2018.

    mozda dođe u bujicu jer ga je napala levica

Komentiraj...
Vidi sve komentare