To je to što me zanima!

Napali su ih dok su se šetali Vrsarom: Djevojci slomili nos!

Prvo su ih vrijeđali, a onda i fizički napali, udarajući ih po tijelu i glavi. Djevojci je pružena pomoć u riječkoj bolnici, gdje je zadržana na liječenju, dok muškarac nije zatražio liječničku pomoć
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca u petak su oko ponoći napala djevojku (21) dok je šetala Vrsarom, a subotu oko 12 sati, riječka bolnica obavijestila je porečkoj policiji o incidentu. Djevojka je teže ozlijeđena.

U noći s petka na subotu je nedaleko nogometnog igrališta u Vrsaru šetala s dečkom (25), kad su im najednom prišla dva nepoznata muškarca, utvrdila je policija.

Prvo su ih vrijeđali, a onda i fizički napali, udarajući ih po tijelu i glavi. Djevojci je pružena pomoć u riječkoj bolnici, gdje je zadržana na liječenju, dok muškarac nije zatražio liječničku pomoć.

Kako neslužbeno doznajemo, djevojci je u tučnjavi slomljen nos, a uz to je, poput njenog dečka, zaradila i brojne hematome.

Policija utvrđuju sve okolnosti ovog događaja te traga za nepoznatim počiniteljima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ivaivanic 31.12.2019.

    Zato je kamenolom odlična odgojna mjera... Nažalost, ne koristi se više pa imamo sve više bakavurdije koja od silne obijesti be zna kud bi više sa viškom snage. Nažalost, jako ju rijetko koriste na pametan način...

  • mučki_provokator 25.12.2019.

    Iz čista mira su ih napali? Ili su retardirani ili ovo dvoje ne govori istinu!

  • 24.12.2019.

    Za 2 tjedna ćemo saznati što se stvarno dogodilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare