To je to što me zanima!

'Napali su nas pendrecima jer smo izvjesili crvenu zastavu!'

Grupa maskiranih muškaraca pendrecima je napala studente Filozofskog fakulteta zbog obilježavanja stote godišnjice Oktobarske revolucije.
Vidi originalni članak

Njih osmorica došli su nam s pendrecima i maskama. Počeli su se naguravati s nama i prijetili su nam, ispričao nam je student Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Studentski zbor tog fakulteta je, kako bi obilježio stotu godišnjicu Oktobarske revolucije, u utorak na zgradu fakulteta izvjesio transparent  s natpisom "Proleteri svih zemalja, ujedinite se!", a na spomenik Silviju Strahimiru Kranjčeviću kraj fakulteta izvjesili su crvenu zastavu. Oko 15 sati grupa mlađih muškaraca je, prepričavaju nam studenti, došla i napala ih.

- U napadu osmorice maskiranih muškaraca naoružanih pendrecima, koji su nasilno pokušali skinuti crvenu zastavu sa spomenika Kranjčeviću, došlo je do naguravanja. Pravovremena reakcija Studentskog zbora ipak je uspjela spriječiti pokušaj njihove intervencije na dan obilježavanja stote obljetnice Oktobarske revolucije. Siledžije su dale petama vjetra. 
No pasaran! - stoji u priopćenju koje je Studentski zbor objavio na svojoj službenoj Facebook stranici.

Tijekom dana netko je prerezao transparent, a napadači su se vratili poslije 17 sati i ukrali crvenu zastavu. Navodno su pobjegli u Nacionalnu knjižnicu, a na fakultet su došli policija i hitna pomoć.

- Došlo je 6 maskiranih frajera i otrgnuli su zastavu te smo mi izašli. Počeli su nas vrijeđati i prijetiti nam. Jedan kolega je išao prema faksu, primijetio da je došlo do tučnjave te smo pozvali policiju. Krenuli smo prema napadačima, a oni su pobjegli prema NSB-u - ispričao nam je student. 

Iz policije su nam potvrdili kako su intervenirali nakon dojave o tučnjavi.

 

Idi na 24sata

Komentari 315

  • Cocosh Anel 08.11.2017.

    oj, usrase, miiir, pustic cemo cucke na vas

  • Živjela cenzura! 08.11.2017.

    Eto, zato nam je država takva. Sinovi bogataša napadaju ljude jer slave jednu od pobjeda siromašnih nad bogatima. I onda se mi čudimo raznim Sanaderima i Todorićima.

  • centarfor 08.11.2017.

    A što se čudite. Glavni za ovakve događaje je profesor Kapović koji je i osnivač stranke Radničke fronte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare