To je to što me zanima!

'Napao je strane turiste, što je posebno podlo i izaziva bijes'

Egipatske vlasti nisu zasad iznijele konačne informacije o motivima napadača u Hurgadi koji je uhićen. njemačko ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je kako su u napadu ubijene dvije Njemice
Vidi originalni članak

Dvije žene ubijene u petak u napadu nožem na plaži ljetovališta Hurgada na istoku Egipta imaju njemačko državljanstvo, potvrdilo je u subotu njemačko ministarstvo vanjskih poslova. 

- Sada smo nažalost sigurni da su dvije njemačke turistkinje izgubile život u napadu u Hurhadi -  priopćila je glasnogovornica ministarstva.

Muškarac je do hotela Zahabia doplivao s obližnje javne plaže i ubio dvije Njemice te ranio još dvoje turista, a potom je napao još dvoje ljudi u susjednom hotelu Sunny Days El Palacio u Hurgadi, rekli su izvori iz službi sigurnosti.

- Prema informacijama kojima raspolažemo, napad je bio usmjeren na strane turiste što je posebno podlo i izaziva bijes - naglasila je glasnogovornica njemačkog ministarstva.

Egipatske vlasti nisu zasad iznijele konačne informacije o motivima napadača u Hurhadi koji je uhićen.

Ne zna se je li povezan s ekstremističkim skupinama poput Islamske države.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • BarryBerg 15.07.2017.

    A sta reci? koju posluku porati? kome?

  • Vlad 15.07.2017.

    Ubuduće europljanke, u skladu sa poštivanjem kulture u islamskoj zemlji gdje ljetujete trebate na plaži nositi burke u pratnji dvojice rođaka ili muža i samo na taj način ste sigurne

  • Živjela cenzura! 15.07.2017.

    A možda su to bili navijači iz druge države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare