To je to što me zanima!

Napao je svjedoka u sudnici, maršal ga ubio pred porotom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
FBI je izvijestio kako se optuženik Siale Angilau (25) agresivno i prijeteći zaletio na svjedoka koji je davao iskaz. Američki maršal ispalio je šest hitaca u njega
Vidi originalni članak

Američki maršal pucao je i ubio optuženika Sialea Angilaua (25) jer je napao svjedoka na sudu u Salt Lake Cityju. Angilau je umro u bolnici nakon što je pogođen s nekoliko metaka pred šokiranom porotom.

Iz FBI-a su izvijestili kako se optuženik 'agresivno i prijeteći' zaletio na svjedoka koji je davao iskaz, piše BBC .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Angilau je posljednji od 17 članova bande kojima se sudilo zbog slučajeva iz 2010. godine. Bio je optužen za 29 točki među kojma su napad, urota, pljačka...

Perry Cardwell , koji je s kćerkom bio u sudnici, rekao je za AP kako se čulo najmanje šest hitaca.

- Bilo je traumatično - rekla je njegova kćerka Sara Jacobson . Svjedok koji nije imenovan, nije ozlijeđen. Govorio je o inicijaciji u bandu.

Sutkinja Tena Campbell poništila je suđenje i napisala u opasci kako su članovi porote vidno šokirani. Angilauov odvjetnik nije bio raspoložen za komentare.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 23.04.2014.

    6 komada i doviđenja. Slučaj riješen.

  • parazitolog 23.04.2014.

    Ameri su cowboyi bili i ostali. Zakon sile i oružja je jedini zakon kojemu vjeruju.

  • fijuman 23.04.2014.

    da je kod nas takav službenik primjenio na zakonu osnovanu ovlast kao kod njih ispitivao bi ga uskok,pnuskok,soa,poa,joa itd najmanje nekoliko tjedana pa čak i mjeseci pozivajući se na njegova prava a što je sa pravima njegovih žrtava i njihovih članova obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare