To je to što me zanima!

Napao je vozača autobusa jer nije stao na stanici u Splitu

Roditelj je vozača dočekao na Pujankama i nekoliko puta ga udario šakom u glavu. Nasilnik je dobio kaznenu prijavu, a vozaču su ustanovljene lakše tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Vozač autobusa splitske tvrtke "Promet" napadnut je u utorak oko 17 sati u autobusu kojeg je vozio. Vozača (48) napao je I.B. (48) koji se naljutio jer se vozač nije zaustavio na jednoj stanici gdje je bijesni roditelj čekao svoje dijete.

Naime, vozač je vozio autobus s djecom iz OŠ Pujanke koja nastavu pohađaju u četiri druge splitske osnovne škole. 

Roditelj je vozača dočekao na Pujankama i nekoliko puta ga udario šakom u glavu. Nasilnik je dobio kaznenu prijavu, a vozaču su ustanovljene lakše ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • LjiljanaMilovanovic 11.09.2013.

    Jos su nam djeca I dobra, sutra ce ga djeca istuci jer im se nesto nece svidjati u autobusu.

  • berboc 11.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WillmaKremenko 11.09.2013.

    kao prvo novinar nije napisao sta je tocno bilo i odmah je ocrnio djecakovog oca. nije napisao da je otac cekao djete na stanici di je vozac tribao stat, a nije nije napisao da je otac mahao vozacu da stane i da je par puta u letu lupnio rukom po autobusu da stane a ovi je to ignorirao niti je napisao da je kad je otac dosao do stanice kraj crkve da njegovo diteta nije bilo na toj stanici niti je novinar napisao da je otac trazio podatke od vozaca da ga prijavi niti je napisao kad ga je otac pitao di mu je dite da je reka da ne zna i kad ga je ovi trazio podatke da mu je reka ajde trazi djete. oca osobno poznajem i nije osoba koja lako plane i tuce sve okolo i kojem nije rjesenje sve rjesavat sakama niti je novinar napisao da je djete (koje je prvasic ) dozivilo sok kad je vidilo da autobus ne staje na stanicu na koju treba stat i na kojoj ga ceka otac a autobus je samo produzio. to je autobus koji prevozi djecu os pujanke i ima pravilnik na koje stanice trebe stat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare