To je to što me zanima!

Napao Karlovčanku u noćnom izlasku: Vukao je i šamarao

Karlovčanka se nakon izlaska iz lokala na Švarči spuštala se prema gradu pješice kad je zapazila da je prati mlađi muškarac. Napao ju je, vukao za kosu, navodno čak i šamarao i lupao, a djevojka se borila...
Vidi originalni članak

Fotorobot muškarca kojeg je karlovačka policija objavila prije nekoliko dana najvjerojatnije pripada mlađem muškarcu koji je prošle godine u ranim jutarnjim satima napao djevojku u Karlovcu, piše Radio Mrežnica.

TRAŽI GA KARLOVAČKA POLICIJA Izradili fotorobot: Znate li tko je čovjek kojeg traži policija?

Neslužbeno, mlada Karlovčanka nakon izlaska iz lokala na Švarči spuštala se prema gradu pješice kad je zapazila da je prati mlađi muškarac. Napao ju je, vukao za kosu, navodno čak i šamarao i lupao, a djevojka se borila. Spominje se i mogućnost da je napadač bio pod utjecajem droga, a sve se događalo u ranim jutarnjim satima. 

Napadnuta djevojka uspjela se nekako obraniti, a Radio Mrežnica doznaje da su s mjesta napada izuzeti i određeni biološki tragovi. Sve ostale informacije nemoguće je provjeriti kod policije jer oni šute zbog istrage slučaja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 20.02.2020.

    ja nikad u zivotu nisam niti bi mogao pomisliti udariti zensko. U stvari nikad se nisam potukao ni sa kime od kako sam rodjen. Ja ne razumijem ljude koji udaraju zene?

  • Offca 🐑 20.02.2020.

    Taj je već u bosni

  • aJOJ_1 19.02.2020.

    Šute zato jer nemju pojma te kako ga naći. Danas svakog podobnog primaju u policiju, čast rijetkim izuzecima koji su vrhunski profesionalci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare