To je to što me zanima!

Napokon kod kuće: 'Kažnjavali su nas, plakali smo, bojali se. Ali sad je sve dobro. Ona je tu'

Ladislav i Aleksandra Peršić su se nakon šestomjesečnog zatočeništva u Zambiji vratili kući. S njima je došla i posvojena kći. Ovo je njihova priča
Vidi originalni članak

Ovaj članak dostupan je samo digitalnim pretplatnicima 24 Oranža. Prenošenje bilo kojeg dijela teksta u drugim medijima nije dopušteno. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kikiriki123 11.06.2023.

    Pogledate koliki mrze druge bez da su im oni išta zlo napravili. Ovi ne mrze niti one koji su ih toliko vrijeđali. Lekcija iz ljudskosti. "Želimo reći da svatko na svijetu može naučiti oprostiti onima koji su im nanijeli zlo, ma koliko veliko ili malo to zlo bilo - poručuje obitelj Peršić" - prekrasno rečeno, bravo, bravo, bravo za ove dobre ljude

  • pajo001 11.06.2023.

    Hvala svim novinarima sto ste ih bezrezrvno podrzavali i niste objavljivali detalje sa sudjenja niti istrazivali zbog cega su uopce na sudu.

  • Suštinu u prvi plan 11.06.2023.

    Hvala, 24sata, hvala Aleksandri i Ladislavu. Uživajte, nek' vam je sa srećom! Strepili smo šest mjeseci za vašu sudbinu, pa ste nam postali gotovo znanci i stalo nam je kako ste. Veoma me raduje prva, dugo iščekivana vijest o tome kako su, kao obitelj, nakon povratka kući i kako se Kona snalazi. Na vrlo lijepom mjestu žive, u zelenilu, pa Konu vjerojatno podsjeća na njen zavičaj. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare